reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no takim ciachem to je przyciagniesz na forum :-Da mnie zgaga meczy z mala to pod koniec ciazy mnie meczyla a nie na poczatku :szok: i czekam az sie dr haus zacznie na tvp2 ale mi dzis net muli wrrrrrr...:wściekła/y:

;-)Witam laseczki ;-)

Boże co za skwar na dworze :-( chyba musimy sobie klimatyzator sprawić :tak::-D

byłam dziś na usg :-) Kruszynka ma 2,60 cm i wsio jest OK :tak: wyniki ładne oby tak dalej ;-)

zazdroszcze ja jeszcze dluuugo poczekam... :-(

Żabka jeśli nic się nie dzieje to możesz sobie wyobrazić że Twoja Fasolka jest mniej więcej tej samej wielkości :tak:

kupiłam dziś krem na rozstępy Pharmaceris :dry: wypróbuję ;-)
a i ginek kazał łykać witaminki już :happy2: tylko zapomniałam zapytać czy teraz mam przestać łykać kwas foliowy bo one mają w składzie kwas foliowy :confused:

Żabka jeśli nic się nie dzieje to możesz sobie wyobrazić że Twoja Fasolka jest mniej więcej tej samej wielkości :tak:

kupiłam dziś krem na rozstępy Pharmaceris :dry: wypróbuję ;-)
a i ginek kazał łykać witaminki już :happy2: tylko zapomniałam zapytać czy teraz mam przestać łykać kwas foliowy bo one mają w składzie kwas foliowy :confused:
no ja musze corci rysowac co tydzien kreske jakiej dlugosci jest juz dzidzia :-) a witaminki jesli maja juz w sobie kwas foliowy to niemusisz go juz brac osobno ja jeszcze biore i wllasnie zastanawaiam sie nad jakimis witaminkami bo wiadomo owoce i warzywa juem ale nie tak czesto jak bym chciala wiec niemam wszystkich witamin codziennie

reklama
;-)Witam laseczki ;-)

wstawać bo za oknem skwar :blink: że aż strach :baffled: dzisiaj jadę do fryzjera ale samo wyjście z domu w tą spiekotę mnie przeraża :szok:

Do góry