Cześć dziewczyny, jestem nowa na tym forum. My z mężem staramy się o dzidzię 10 miesięcy, dla jednych to krótko a dla Nas to wieczność. Zastanawiam się nad zmianą lekarza ponieważ mam wrażenie, że moja Pani dr jest mało konkretna osobą. W tym miesiącu wybieram się do niej po raz ostatni wykonać monitoring cyklu. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie 
reklama
majusia221
Fanka BB :)
Cześć witam się cieplutko i dziękuje wam wszystkim za pocieszenie naprawdę podniosło mnie na duchu bo wczoraj bardzo mi było przykro, dziś już na szczęście jest ok. Siedzę w domku bo takie gorąco że nawet z domu mi się nie chce wychodzić i piekę placki z truskawkami teściom i dziadkom, bo trochę truskawek urosło nam na działeczce. Po południu jadę do teściów i chyba wyciągnę basen i jak jutro będzie taki upał to siedzę cały dzień na dworku w basenie z zimnym piwkiem:-)
czesc dziewczyny czytam was codziennie ale nie zawze sie udzielam ,poniewaz ten mieciac musze przetrwac bez staranek no 20 @ pokaze sie piekna noi do roboty,;-);-);-)takze moze sie zalicze marzec mama!codziennie widze kobiety z brzuszkami jakos na mnie nie dzialaja te brzuszki ?dlaczego?no ale nie trace nadzieji czekam cierpliwe,pozdrawiam was serdecznie wszystkie
hello
u mnie przeszła burza lało porządnie a teraz świeci słonko synek na podwórku sie bawi w wodzie
a ja wpadłam do was ale jakieś pustki tu widzę
Oj pustki Lopciu pustki

marzę o tym żeby u nas też burza przeszła i troszkę popadało bo normalnie nie ma czym oddychać

no hellloooo laseczki
u mnie skwar
batonik jak tam po fryzjerze ;-) jakaś now afryzurka ?????
u mnie skwar
Oj pustki Lopciu pustki
marzę o tym żeby u nas też burza przeszła i troszkę popadało bo normalnie nie ma czym oddychać![]()
batonik jak tam po fryzjerze ;-) jakaś now afryzurka ?????
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Erba fryzurka taka sama jak do tej pory tylko krótko wystrzyżona z tyłu na te upały 
Lopop ja jak wyszłam z domu i szłam do garażu po samochód to myślałam że zemdleje i odechciało mi się fryzjera
ale ostatecznie tam dotarłam
samochody z klimatyzacją to jest wynalazek wszech czasów
:-)

Lopop ja jak wyszłam z domu i szłam do garażu po samochód to myślałam że zemdleje i odechciało mi się fryzjera

reklama
hej a ja musze sie pszyznac ze mnie te upaly nieprzeszkadzaja i wcale mnie niemecza;-)Witam laseczki ;-)
wstawać bo za oknem skwarże aż strach
dzisiaj jadę do fryzjera ale samo wyjście z domu w tą spiekotę mnie przeraża
![]()

witamy i zyczymy szybkiego zafasolkowaniaCześć dziewczyny, jestem nowa na tym forum. My z mężem staramy się o dzidzię 10 miesięcy, dla jednych to krótko a dla Nas to wieczność. Zastanawiam się nad zmianą lekarza ponieważ mam wrażenie, że moja Pani dr jest mało konkretna osobą. W tym miesiącu wybieram się do niej po raz ostatni wykonać monitoring cyklu. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie![]()
no u nas tez przeszla i ulewa powietrze zrobilo sie inne ale teraz juz dalej swieci sloncehello
u mnie przeszła burza lało porządnie a teraz świeci słonko synek na podwórku sie bawi w wodzie
a ja wpadłam do was ale jakieś pustki tu widzę
zapomnialam sie pochwalic ze bylam dzis u poloznej zapytac o wyniki krwi na toksoplazmoze i wr i wszystko ok niemam toksoplazmozy ani tego wr :-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: