reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

Madbebe - moja była współlokatorka miała GP w Athenry (i dalej ma) i była bardzo zadowolona, więc jak chcesz, to mogę zapytać o jego nazwisko i adres. ponoć bezproblemowy facet, który zawsze chce pomóc (jej córka wiecznie chora)
bylabym wdzieczna za namiar na tego lekarza...:tak:I gratuluje pomyslnego zakonczenia sprawy z becikowym..:-)

reklama
Aga2010 - jak poszłam do przychodni zarejestrować małego do lekarza, to musiałam tylko przynieść ksero karty z dwóch stron (no i kartę do wglądu), żadnych innych dokumentów nie chcieli. założyli mu od razu kartę i po 15 minutach byłam już u lekarza. a jeśli chodzi o obywatelstwo, to Igor ma w paszporcie irlandzkie, ale zameldowałam go już w PL i ma już pesel. nie robili mi żadnych problemów.
Madbebe - postaram się załatwić ci to nazwisko i namiar w ciągu weekendu. a jak twoje becikowe? masz już, czy czekasz?

Aga2010 - jak poszłam do przychodni zarejestrować małego do lekarza, to musiałam tylko przynieść ksero karty z dwóch stron (no i kartę do wglądu), żadnych innych dokumentów nie chcieli. założyli mu od razu kartę i po 15 minutach byłam już u lekarza. a jeśli chodzi o obywatelstwo, to Igor ma w paszporcie irlandzkie, ale zameldowałam go już w PL i ma już pesel. nie robili mi żadnych problemów.
dziekuje bardzo za info:-D:-D

.
Madbebe - postaram się załatwić ci to nazwisko i namiar w ciągu weekendu. a jak twoje becikowe? masz już, czy czekasz?
Dzieki.Juz...nie mam:-DSie zmaterializowalo;-):-D
hichotka-przyznaja:tak:Musisz dzidzia umiejscowic w PL i nadac mu pesel.Na watku jest wiecej info,musisz pogrzebac.Jak nie znajdziesz to pozniej napisze,bo teraz nie mam jak..

reklama
Do góry