reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

;-)witam w niedzielne popołudnie

ach wiesz maćku już nie wiadomo co myśleć :-(

Śliczna :-) witamy kolejną kobitkę
JESZCZE RAZ WIELKIE GRATKI

Witaj :-)
Ach wiesz ja już chyba w te boćki i w cukier i pisanki nie wierzę (maćku wiadomka o co chodzi ;-)) ale cóż w coś trzeba wierzyć
Ale mocno trzymam &&&&&&&& zeby sie udało Tobie i nam wszystkim !!!!!

Dziekuje jestesmy na etapie szukania nowego mieszkania wiekszego ale strasznie ciezko o zamiane

reklama
wiatraczek dobry :)

hej kinia
aha hihih no tak sobie nieraz mowimy ;-)
och Ty zbereżnico
teraz w ciąży to większy apetyt na sex jest nie:-p
na poczatku niezbyt bo sie balam ale teraz to sie juz nieboje i korzystam na calego :-D
witam:-)
Widze, że wątek zmienił troszkę nazwę ale częśc dziewczyn nadal tu zaglada;-)
Żabka ja chyba Ci jeszcze nie gratulowałam:szok::-) Ciesze się bardzo....Lopop co tam u Ciebie????
o boziu wieki cie tu niebylo kochana witam o matko jak ty juz daleko w tej ciazy jestes apamietam jak test robilas i pare dni przed testem pisalas ze pewnie @ przyjdzie bo jak podkladalas do pieca to tak cie brzuch zabolal ze sie zwijalas :-) wpadaj do nas czesciej a na jakich mamuskach jestes ????
He he spac nie moge caly kregoslup mnie piecze i znow w niedziele pierwsza haha
No wiec zaczol mi sie kolezanki 20 tydzien jupiiiiiiiiiiii
mi tez zawsze w niedziele rozpoczyna sie nowy tydzien dzis juz 11 zaczynam :-D hura piekna fotka dzidzi ja czekam na wizyte i usg :-)
hej kobitki :) mam fotki ze slubu :) Tosia juz widziala :) jak chcecie to zapraszam na nk :)
o jak ja sie ciesze ze juz upaly troche ustaly bo umieralam... musze was troche ponadrabiac :)

milego weekendu kochane :)
ja cie chyba niemam na nk :-(
cześć dziewczyny mam takie pytanie do Was bo pewnie orientujecie się lepiej ode mnie
wczoraj byłam na monitoringu tj. 20dc i na jajnikach wsio ok ale na usg zobaczyłam taką kuleczkę jakby pod spodem pod jajnikiem taki pęchlek jak do owu jest to możliwe żeby było widać jak sobie jajeczko wędruje??:szok:chociaż lekarze teraz potrafia dokładnie już na podstwie usg przewidzieć kiedy przyjdzie@ .czy po prostu coś w sprzęcie ???
oczywiście juz nie zdązyłam sie zapytać bo tak to wchodzę tylko na chwilkę dosłownie na 2 minutki
wiem że to dziwne ale mówię wam pierwszy raz coś takiego było widać
dziewię się nad tym ogromnie chyba że mi coś ba oczy padło:sorry:
pojecia niemam ale trzymam kciuki za to jajeczko ;-)
ellooo kobitki

ja uciekam narazie bo m z łowów wrtocił i rybkę trzeba usmazyc

papapap
oj zjadlabym sobie rybke my wczoraj bylismy na rybach ale nic konkretnego niezlapalismy :-(

reklama
Do góry