ale sie śmiejemy nawet czytam memu M o matki z niektórych to sie pokładamyhej kobietki a ja nadrabiam zaleglosci w superowym temacie jak 1 raz go czytalam odpoczatku do konca to plakalam ze smiechu teraz czytam co babki dopisaly
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/
reklama
ale sie śmiejemy nawet czytam memu M o matki z niektórych to sie pokładamy
no tez troszku poczytalam hehe
ja juz przeczytalam wszystko i zmykam spac bo padnieta jestem dobranoc i polecam warto przeczytac od poczatku do konca![]()
no to dobranoc zabko
ja chyba tez bede sie zbierac
nic bez zmian dalej walczymy i czekamyhej dziewczyny witam sie wieczorkowo chlodno co tam u was?
A moze to bylo cialko zolte? Bo moj gin mi kiedys mowil, ze chyba je widzi...cześć dziewczyny mam takie pytanie do Was bo pewnie orientujecie się lepiej ode mnie
wczoraj byłam na monitoringu tj. 20dc i na jajnikach wsio ok ale na usg zobaczyłam taką kuleczkę jakby pod spodem pod jajnikiem taki pęchlek jak do owu jest to możliwe żeby było widać jak sobie jajeczko wędruje??chociaż lekarze teraz potrafia dokładnie już na podstwie usg przewidzieć kiedy przyjdzie@ .czy po prostu coś w sprzęcie ???
oczywiście juz nie zdązyłam sie zapytać bo tak to wchodzę tylko na chwilkę dosłownie na 2 minutki
wiem że to dziwne ale mówię wam pierwszy raz coś takiego było widać
dziewię się nad tym ogromnie chyba że mi coś ba oczy padło![]()
reklama
Juz? Chyba dopiero;-) Lopop to prawdziwa weterankaa no tak ja zaczynam od lipca no pod koniec czerwca 20@ ma przyjsc piekna,,ja juz sie staram 4 miesiac a ty?

Podziel się: