reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

no sa czarne czerone i szare, tez mysle, ze szkoda, ze nie pomysleli o wiekszej gamie kolorow :-) jestem nastawiona na ten, ale tez otwarta na propozycje :-) wazne zeby mial opjce jazdy przodem i tylem, byl w miare lekki oraz posiadal chociazby maly koszyk na zakupy :-) moze byc tez z pl nie koniecznie z uk

reklama
no sa czarne czerone i szare, tez mysle, ze szkoda, ze nie pomysleli o wiekszej gamie kolorow :-) jestem nastawiona na ten, ale tez otwarta na propozycje :-) wazne zeby mial opjce jazdy przodem i tylem, byl w miare lekki oraz posiadal chociazby maly koszyk na zakupy :-) moze byc tez z pl nie koniecznie z uk

katerenki buzzz :-):-):-):-)

wiesz zastanowiła bym się też na twoim miejscu nad takim jak ma Ania popatrz i w fiolecie też jest:VECTOR LITE_ESPIRO_ZESTAW 3W1_+NEO_W-0ZL 7,5KG (1075864643) - Aukcje internetowe Allegro

dobrze dobrze poczekam:-)

co do tuningu to czy cazsem nie zamierzach pomieszać kolorków tak jak w tym i-candy??:-):-)

Agus specjalnie dla Ciebie buzz z parasolka ale parasolka zalozona tylko do zdjecia bo nie bylo duzego slonca i zapomnialam ja ladnie wygiac wiec wyglada tak sobie. W rzeczywistosci ladniej sie prezentuje.

DSC06153.jpg

A co do tunningu to mnie przejzalas hehehe ale nie mam czasu tego zrobic bo musze najpierw uprac obydwa siedziska bo Olek zas namarasil tak ze wyglada jakby sie tam ktos zwymiotowal hehe a drugi ma oliwke bo przez przypadek wsadzilam Olivera do wozka po kapieli a mial na sobie Oliwke no i same tluste plamy sa. Mam nadzieje ze zejdzie ;-)

właśnie co do parasolek to gdzie je montujecie??
bo moja ni w chu ni w ząb nigdxie nie chce się dopasować:dry:
a to za daleko i nie zasłania małej., a to za blisko i się nie chce otworzyć bo np buda przeszkadza.. albo zawsze coś:sorry2:

Katrenki ja tez bym sie nad tym Vector zastanawiala. Tanszy no a rownie ladny :tak:

Kamcia Ja montuje tak jak widzisz na fotce ale trzeba sie nakombinowac czasami zeby znalezc dobra pozycje zeby zaslonic calego Oliverka.

A my dziś dostałyśmy maclarena po córci znajomych, z zastrzeżeniem że na wakacyjne wyjazdy jeszcze im go użyczymy. Na razie myję i piorę, bo od zeszłego lata stał w piwnicy. Kurcze tylko rączki się lepią, ale to podobno w maclarenach się zdarza po kilku latach

ten tez fajny, ale wiecie jak to jest jak sobie czlowiek cos upatrzy to koniec....:-D rozmawialam z D i stwierdzilam, ze od poczatku w zasadzie na wszystkim oszczedzamy dla malej ( kupujemy uzywane itp) wiec jak raz kupimy nowy drozszy wozek to znowu nie bedzie taka wielka ekstrawagancja, zawlaszcza, ze bedzie to w ramach prezentu na chrzciny, a wozeczek jest to jednak cos co jest przedmiotem codziennego uzytku, a nie np jakas droga zabawka czy cos takiego :-)

reklama
ten tez fajny, ale wiecie jak to jest jak sobie czlowiek cos upatrzy to koniec....:-D rozmawialam z D i stwierdzilam, ze od poczatku w zasadzie na wszystkim oszczedzamy dla malej ( kupujemy uzywane itp) wiec jak raz kupimy nowy drozszy wozek to znowu nie bedzie taka wielka ekstrawagancja, zawlaszcza, ze bedzie to w ramach prezentu na chrzciny, a wozeczek jest to jednak cos co jest przedmiotem codziennego uzytku, a nie np jakas droga zabawka czy cos takiego :-)

ja tak mialam z buzzem. Kazdy pokazywal mi setki innych wozkow a ja i tak zawsze wracalam do buzza. No a powiedz mi czemu chcesz taki wozeczek kupic a nie zwykla spacerowke albo taka naprawde lekutka ? bo przeciez mialas wozeczek? chyba ze cos mnie ominelo i Ci sie zepsol albo cos?

no własnie a jak bardzo sonecznie to wtedy taki montaz odpada:sorry2: bo nie da się iść pod każdym kontem na spacer:-(

No ja mam wsumie latwo bo parasolke przeklada sie jednym ruchem ;-) a Ty pewnie masz taka na skrecanie?

Do góry