reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Etna ratuj- osleplam- nic nie widze na tej stronie basenu...

Ratuje na forum moze ktos sie skusi na basen w Sopocie przez lipiec??????????
Naszedziecko.com.pl&

a to skopiowalam dla ulatwienia:
06.06.2010 LATO 2010 - zapisy trwają

Szanowni Państwo,
od 06.07.2010 rozpoczyna się edycja LATO 2010.
Zajęcia będą odbywać się tylko w lipcu.

Karnet obejmuje 8 zajęć lub 4 zajęcia:
8 zajęć - zajęcia 2 razy w tygodniu (wtorek i czwartek) przez 4 tygodnie
Dzieci do lat 4: 250 zł + 50 zł wpisowego
Dzieci powyżej 4 lat: 230 zł + 50 zł wpisowego, dziecko musi wejść z osobą dorosłą, która wykupuje dla siebie specjalny bilet wg ustalonego cennika przez Park Wodny Sopot
4 zajęcia - zajęcia 1 raz w tygodniu (środa) przez 4 tygodnie
Dzieci do lat 4: 160 zł + 50 zł wpisowego
Dzieci powyżej 4 lat: 140 zł + 50 zł wpisowego, dziecko musi wejść z osobą dorosłą, która wykupuje dla siebie specjalny bilet wg ustalonego cennika przez Park Wodny Sopot
Grafik znajdą Państwo na głównej stronie "co i gdzie" Naszedziecko.com.pl

Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla wszystkich solenizantow tych dzisiejszych i sprzed kilku dni!

a ja musze sie pochwalic ze wprosilam sie na jutro do Katrenki :-) i jutro spedzimy milo dzien w Wellingborough. Oli spinka zeby miec duzo energii na jutro. Oby pogoda byla ladna ;-)

Ostatnia edycja:
Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla wszystkich solenizantow tych dzisiejszych i sprzed kilku dni!

a ja musze sie pochwalic ze wprosilam sie na jutro do Katrenki :-) i jutro spedzimy milo dzien w Wellingborough. Oli spinka zeby miec duzo energii na jutro. Oby pogoda byla ladna ;-)

Wszystkiego Najlepszego Kasiu :*:*:*:* tysiace caluskow :*:*:*:*
dzieki hihi a ja juz mialam pisac A GDZIE JA ?:p

reklama
Do góry