reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zostalysmy same??
Kurcze, zaczynam sobie wkrecac...
Czemu nie mozna nie myslec??

Nie ma dnia zebym nie myslala a dopiero zaczelam starania. Naorawde podziwiam te z Was ktore staraja sie wiele cykli...
Ja jakos nie potrafie normalnego zycia prowadzic, nawet sprawa nowego mieszkania byla dla mnie mniej wazna...

Porabana jestem poprostu..

MALAPRALINKO nie porabana, tylko bardzo chcesz miec dzidziusia. A jak się bardzo chce, to prędzej czy później jest.:tak:

Motylek, ja miałam na balkonie w zeszłe lato dwa pająki: Mariana i Stefana, ale w tym roku do mnie nie przyszły... Nawet moje koty nie miały do nich dostępu. hehe

ZAPMARTA widzę, ze bylas z nimi zwiazana:-D Nawet imiona im ponadawałaś.:-D Ja to ochydztwo poprostu utlukłam.:tak:

Nie, no innej opcji nie przyjmuje;-)
Bejbik musi byc:-)

Kurcze jak ja dzisiaj wieczor wolne to wszystkie do swoich Mezczyzn pouciekaly;-)
Przepraszam Motylku, porawie wszystkie;-)

A dzisiaj namowilam meza na odchudzansko:-D
Bo w zeszlym roku schudlismy dosyc, ale Jemu znowu sie przytylo i wszystko bylo by ok gdyby nie brzuszysko..
I dzisiaj stronki tutaj dawalyscie z iuszkami i zaczelismy ubrania ogladac...
I mowie Mu ze mi sie bardzo bluzy z kapturami podobaja...
A On takich w zyciu by nie ubral...
Ale mowi ze zeby taka bluze ubrac to musialby miec kurtke skorzana, ale taka prosta na zamek( ma na guziki).
Bo na zamek Mu sie marzy..
No i powiedzialam ze jak brzuch straci to dostanie kurtke:-)
Jestem de besciak

MALAPRALINKA po prostu dzidzia jest najważniejsza dla Ciebie i nie jesteś w stanie o niczym innym myśleć tylko o niej:tak:

MOTYLKU Ty już nie będziesz mieć bolących piersi przed @ - przynajmniej przez 9 miesięcy a potem jak będziesz karmić piersia to jeszcze dłużej;-):-) A za niedługo mogą cię boleć ale to przez Fasolkę:tak::tak:

Dziewczyny ja dziś już padam na twarz więc Dobronoc i pchły na noc:-D:-D

reklama
MALAPRALINKO nic nie szkodzi;-) A z tą bluzą to fajny pomysł.:-)

NIKA no ja z @ narazie mam spokój. Przynajmniej na jakiś czas.;-) Ale niedługo będę wyglądała jak wieloryb. To nie wiem co lepsze.:-D Oczywiście zartuje, wole byc wielorybem. :tak: Dobranoc :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry