reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama aj te hormony...dobrze,że już Ci lepiej:tak:.jak kupisz takie malusieńkie,to może Tom nie zauważy:-D.ja dopiero teraz śniadanie zjadłam..

iwonka 3 tyg temu byłam u nowej gin,bo mój mnie olał i kazała czekać.zrobiła usg i @ miała być podobno niedługo,a tu 3 tyg minęły i nic:-(.szczerze mówiąc,to zaczynam się denerwować:-(
jaewa będzie dobrze:tak:
a wisienka pewnie jeszcze śpi:tak::-)
mary-beth a może tym razem się uda;).trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

reklama
ja też się bawię koralikami, łańcuszkami, kryształami itd. też branzoletki, naszyjniki, kolczyki, wisiorki do tego jeszcze też szydełkowe- całe, albo z koralami w takich "siateczkach". no i samo szydełkowanie- serwetki, zazdroski itp. jak sobie znajdę kawał styropianu, to zrobię taką tablicę z moimi dziełami, cykne fotkę i wam wstawię. muszę tylko znaleźć jakiś fajny materiał, żeby to obłożyć i żeby fajnie było tą biżuterię widać.

Cześć!!!

Przykro mi dziewczyny , że musiałyście zobaczyć dzisiaj I kreskę na teście :-(... ale za to jak wam będzie raźniej za miesiąc jak wszystkie staniecie się marcóweczkami ;-)

Mary-beth - będę trzymać kciuki za rozmowę, daj później znać jak ci poszło :tak:
Mama - ty to jesteś dobra z tymi krzaczkami do ogrodu hehe :-D
Badylinka, sergeewna, bunia - fajna sprawa z robieniem biżuterii, można duzo zaoszczędzić no a przy tym ta satysfakcja!... ja niestety nie mam cierpliwości do robutek ręcznych ;-):sorry:

Nie pamiętam juz co tam jeszcze było :zawstydzona/y:
My rano mieliśmy akcje bo w kuchni cos zaczeło wybuchac, myslam ze mikrofala, ale sie okazało, że to z apiecykiem jakies iskry i to hcyba cos od podgrzewacza przepływowego bo tam idzie kabel, jak mąz wróci z pracy to bedziemy kombinowac i chyba oddamy podgrzewacza do reklamacji bo ma dopiero ok 3 miesięcy :crazy:

Mama czy miałaś może jakieś wieści od wisienki w związku z wizytą u gina?

Ostatnia edycja:
lorelain witaj
bibinko nie dziwię się bo to jednak długo :-( no ale może lada moment przyjdzie @ w każdym bądź razie jak nie przyjdzie w ciągu 2 tyg idź i zmuś ją do dania Ci czegoś na wywołanie @

jaewa mery witajcie
ewelinko ale co ja mam jeszcze zrobić??? zaśniada nie miałąm usg dobrze wyszło wszystko się zregenerowało tarczyca ok morfologia ok zęby wyleczone a mój gin powiedział że więcej nie muszę robić przy pierwszym poronieniu chciałam jeszcze hormony sobie zbadać bo i tak są płatne i tak ale za bardzo nie wiem jakie

Napiszę Ci jakie my badania robiliśmy, może coś wynajdziesz:
- nasionko P + usg jąder (stwierdzono żylaki powrózka nasiennego, usuniete laparoskopią)
- tokspolazmoza
- TSH
-FT4
-Testosteron
-glukoza
-różyczka
-prolaktyna + prolaktyna z obiążeniem
-przeciwciała antykardiolipinowe (na wykluczenie zespołu antyfosolipidowego)
-test UroGin

Aktualnie czeka mnie bardziej inwazyjne badanie:
- drożnośc jajowodów

Wiem, że to przerażająco dużo badań, ale warto...
kochana i mała sugestia....nie wierz lekarzowi, który mówi, że po jednym poronieniu nie robić żadnych badań, bo mi też to wmówiono!!!!! Teraz człowiek mądrzejszy, ale wtedy zaufałam lekarzowi.
Porób te badanka nawet dla własnej informacji...:tak:
Jak coś to pytaj, jak będe potrafiła pomogę/doradzę...:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry