reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
bibinko witaj kochana :* dziwne że nie chce Ci dać nic na wywołanie bo w szpitalu mówili że 3 miesiące ale mój gin powiedział że jak 2 miesiące nie będę mieć to wtedy mi da na @ abym szybciej mogła zacząć starania, a powiedz mi miałąś badania juz po stracie???

Ewelinko ja nie zdążyłam zrobić przed ciążą żadnych badań po poronieniu zrobiłam tokspolazmozę i jakieś tam inne podstawowe

Ewelinko ja nie zdążyłam zrobić przed ciążą żadnych badań po poronieniu zrobiłam tokspolazmozę i jakieś tam inne podstawowe

Kochana, nie chcę się wymądrzać, ale może zrób jakieś dodatkowe badania, nawet jest osobny wątek "badania po poronieniu", nie zaszkodzi, a może rozjaśni sytuację...:tak: trzymam kciuki za Was :-)

nie wiem jak buń - ja uwielbiam kolczyki z modeliny :)

Ja od jakiegoś roku robię biżuterię sztuczną, koralikową :) Kolczyki, naszyjniki, łańcuszki, bransoletki, zawieszki do łańcuszków...

1905.gif

nadrobilam a Wy nadziergalyscie klejne 5 stron!!! nu-nu ,nieladnie-stara mama ledwo juz na oczy patrzy!!!!!!!!:-D:-D

Motylek, ja miałam na balkonie w zeszłe lato dwa pająki: Mariana i Stefana, ale w tym roku do mnie nie przyszły... Nawet moje koty nie miały do nich dostępu. hehe
ZAPMARTA- ale sie usmialam!!!:-)
witam was słonecznie. Robiłam test i....................... i nic ani jednej bladziutkjiej kreski zrobiłam dwa różne testy. No i jeszcze na zlość spadła tempka do 36,6 wieć chyba lada moment przyjdzie @. Ależ mi jest smutno :( Mąż mnie próbuje pocieszyć że może jednak jest jeszcze szansa ale ja w to nie wierze już. Jak myślicie szans już nie ma teraz??
SCOOBY-tule Cie mocno i podaje czekoladke na poprawe nastroju;-)
Witam porannie ...

My po ciężkiej nocce ... Zuzu dopadł katar i w nocy zaczęła się nam krztusić wydzieliną i nie mogła oddechu złapać, więc musieliśmy jechać na dyżur do szpitala :eek: na szczęscie to tylko zwykły katar, nie żadna poważna infekcja, ale spływa do gardła i stąd kłopoty ... zaraz się zbieram i jedziemy na kontrol do naszej pediatry :tak:
JOL- zdrowka dla Zuzi:tak:

Cześć Mamuchna :-):-):-)
EWELINA- cześć kchana-humrek widze super!!
Cześć mama, Szkrabie Kochany!

1704.gif

SERGEEVNA- cześć slodziaku moj!!!u Ciebie tez wszystko gra :tak:;-)buziaki
ja już się witałam wczesnym rankiem:tak::-)
mama mam nadzieję,że kolejna nocka przespana:tak:.@ bardzo dokucza????
BIBINKA- cześć siostrunia- Ty juz obiad ugotowalas [FONT=&quot]
d030.gif
[/FONT]:szok::szok:dobra jestes,ja dopiero pranie rozwiesilam [FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT],Domi wlasnie wstal wiec zaraz jedziemy do Poznania p zakupy spozywcze i 1 malutki drzewko do ogrodu moze Tm niezauwazy:sorry: [FONT=&quot]
h074.gif
[/FONT]a @ dzis juz ok-wczraj troche nerwy mialam,jak to w pierwszy dzien

IWONKA,BADYLINKA,BUNIA,AGNIESZKA,-cześć lejdis
JAEWA- zdrowka duzo zycze:tak:

Witam Was kochane! Wpadłam życzyć wszystkim miłego dnia!
Nie mam czasu nadrabiać, bo już parę stronek doklikałyście... :-):-) Ale pędzę na rozmowę ws. pracy... Oczywiście na nic nie liczę, bo ostatnio jakiegoś pecha mam - byłam ostatnio na rozmowach ws. bardzo fajnej pracy - i już druga rozmowa była z potencjalnym pracodawcą, po czym... lipa... Wycofał ofertę pracy. :no::no::wściekła/y: Także lecę teraz w sumie tylko po to, żeby po raz kolejny zdobyć jakieś doświadczenie z autoprezentacji... :-( Buziaki Wam wszystkim, później wlecę i postaram się nadrobić.

reklama
jaewa mery witajcie
ewelinko ale co ja mam jeszcze zrobić??? zaśniada nie miałąm usg dobrze wyszło wszystko się zregenerowało tarczyca ok morfologia ok zęby wyleczone a mój gin powiedział że więcej nie muszę robić przy pierwszym poronieniu chciałam jeszcze hormony sobie zbadać bo i tak są płatne i tak ale za bardzo nie wiem jakie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry