sergeevna
Pysiołkowa Mama
badylinka, bunia - wy się "bawicie" w sztuczną biżuterię tak ogólnie?
bunia - jak będziesz grzeczna, to się podzielę
iwonka - :*
bunia - jak będziesz grzeczna, to się podzielę
iwonka - :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
badylinka, bunia - wy się "bawicie" w sztuczną biżuterię tak ogólnie?
Ewelinko ja nie zdążyłam zrobić przed ciążą żadnych badań po poronieniu zrobiłam tokspolazmozę i jakieś tam inne podstawowe
nie wiem jak buń - ja uwielbiam kolczyki z modeliny![]()
ZAPMARTA- ale sie usmialam!!!:-)Motylek, ja miałam na balkonie w zeszłe lato dwa pająki: Mariana i Stefana, ale w tym roku do mnie nie przyszły... Nawet moje koty nie miały do nich dostępu. hehe
SCOOBY-tule Cie mocno i podaje czekoladke na poprawe nastroju;-)witam was słonecznie. Robiłam test i....................... i nic ani jednej bladziutkjiej kreski zrobiłam dwa różne testy. No i jeszcze na zlość spadła tempka do 36,6 wieć chyba lada moment przyjdzie @. Ależ mi jest smutnoMąż mnie próbuje pocieszyć że może jednak jest jeszcze szansa ale ja w to nie wierze już. Jak myślicie szans już nie ma teraz??
JOL- zdrowka dla ZuziWitam porannie ...
My po ciężkiej nocce ... Zuzu dopadł katar i w nocy zaczęła się nam krztusić wydzieliną i nie mogła oddechu złapać, więc musieliśmy jechać na dyżur do szpitalana szczęscie to tylko zwykły katar, nie żadna poważna infekcja, ale spływa do gardła i stąd kłopoty ... zaraz się zbieram i jedziemy na kontrol do naszej pediatry
![]()
EWELINA- cześć kchana-humrek widze super!!Cześć Mamuchna :-):-):-)
SERGEEVNA- cześć slodziaku moj!!!u Ciebie tez wszystko graCześć mama, Szkrabie Kochany!
![]()
BIBINKA- cześć siostrunia- Ty juz obiad ugotowalas [FONT="]ja już się witałam wczesnym rankiem:-)
mama mam nadzieję,że kolejna nocka przespana.@ bardzo dokucza????
Ja od jakiegoś roku robię biżuterię sztuczną, koralikowąKolczyki, naszyjniki, łańcuszki, bransoletki, zawieszki do łańcuszków...
![]()