reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewelinko święta racja, wierzę w to co napisałaś :)

Ewelina przepięknei napisane:)) Popieram w 1000000%%%%

Sama prawda...wierzyć trzeba, reszta sama przyjdzie ;-):-):-):-)

haj-witam sie i ide nadrbic [FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]

Cześć Mamuchna :-):-):-)

MOTYLEK, cudnego dzionka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
IWONKO2B,
kochana to Ty założyłas wątek "badania dla partnerów kobiet które poroniły" prawda???? Nie wiem, czy zauważyłaś, ale wątek się rozbujał i można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy - zajrzyj :zawstydzona/y:jest w "kąciku zadumy" w tematach przeklejonych...

heloł heloooooooł że tak zaśpiewam jak Bono :D

jakoś mnie wcześniej z wyrka zerwało mimo że miałam wstawać o 9 dopiero :D i tak dość wcześnie jak na moje badylowe nawyki :p

mała, scooby - szkoda że się nie udało tym razem.... MATKO KOCHANA ILE TU BĘDZIE MARCOWYCH DZIECI

jaewa - biduuuulko... my się wylegujemy a Ty już się krzątasz ^^

hej hej motylku, iwonko, monia, sergeevena, ewelina, mama, agniecha :)

buniolku mój złoty! :) teraz na szybko to Ci mogę wyjaśnić że mam zrobionego kolczyka, powiedzmy najogólniej że coś w ten deseń
509140_m.jpg

(to nie są kolczyki zrobione przeze mnie tylko przypadkowe zdjęcie!!) no i że tak powiem dupa dupa bo zamiast być takimi równymi to ten środek tak jakby mi się... zapada. i mam kolczyki w 3D. Nie wiem czy dobrze wyjaśniłam... :)

idę się kąpnąć za niedługo, potem idę do pani dochtór i w drodze powrotnej na zakupy booo będę dziobać muffinki jutro rano ^^
a poza tym temp dzisiaj spadła do 36.56 - będzie @ jak malowana...

reklama
Ewelinko założyłam bo nigdzie nie mogłam nic na ten temat znaleść a lekarze mówili że nie koniecznie to musiała byc moja wina zaraz zobaczę co tam się dzieję dziękuję :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry