reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam was słonecznie. Robiłam test i....................... i nic ani jednej bladziutkjiej kreski zrobiłam dwa różne testy. No i jeszcze na zlość spadła tempka do 36,6 wieć chyba lada moment przyjdzie @. Ależ mi jest smutno :( Mąż mnie próbuje pocieszyć że może jednak jest jeszcze szansa ale ja w to nie wierze już. Jak myślicie szans już nie ma teraz??

Witaj, bo chyba jeszcze sie nie znamy ;-) A w ktorym jestes dniu cyklu? Powinnas juz miec @ czy sie spoznia? NIE SMUC SIE! Masz nas :-) Moge zapytac czy dlugo juz probojecie? ;-)

reklama
Witaj, bo chyba jeszcze sie nie znamy ;-) A w ktorym jestes dniu cyklu? Powinnas juz miec @ czy sie spoznia? NIE SMUC SIE! Masz nas :-) Moge zapytac czy dlugo juz probojecie? ;-)

hej jestem tu od niedawna. Jestem w 45 dniu cyklu. ( ale mam bardzo nieregularne od 30 do nawet własnie 45) owulka była 2-3 czewrca. wiec 16-17 czerwca powinna być @. Robilam wczesniej paskowe testy wyszła druga bladziuśienka linia, a na plytkowym bobo tescie tylko jedna, a dziś i na paskowym i na płytkowym tylko jedna kreska. staramy sie od listopada ale to byl pierwszy cykl z testami owulacyjnymi. A znacsz moze jakies kaspułki które wspomagają zajśćie w ciąże??

Witam porannie ...

My po ciężkiej nocce ... Zuzu dopadł katar i w nocy zaczęła się nam krztusić wydzieliną i nie mogła oddechu złapać, więc musieliśmy jechać na dyżur do szpitala :eek: na szczęscie to tylko zwykły katar, nie żadna poważna infekcja, ale spływa do gardła i stąd kłopoty ... zaraz się zbieram i jedziemy na kontrol do naszej pediatry :tak:

scooby, tulam mocno !!! jak temp spadła, to rzeczywiście chyba znak nadchodzącej @ ... niestety :-( ale póki tej @ nie ma, nadzieja zawsze jest, także &&&&&&&&
malapralinka, czekaj cierpliwie ;-) moja Zuzu wytestowana w 38 dc :tak: może owulka miała lekki poślizg ?? &&&&&&&& !!!!!!!!!
jaewa, zdrówka !!!!

hej kobietki!!!:tak::-)

jaewa zdrówka życzę:tak:
jol współczuję nieprzespanej nocki.dobrze,że to tylko katar,ale na kontrolę dobrze iść z takim maluchem:tak:
pralinka,scooby przykro mi:-(,ale póki nie ma @,to zawsze jest nadzieja:tak:

a my mieliśmy wczoraj znajomych,więc nie było kiedy wejsc na bb,a tym bardziej nadrobić Was.dziś M poszedł na 7 do pracy,więc wstałam i gotuję obiad:szok::-D.Ala jeszcze śpi,zaraz muszę ją budzić i szykować do przedszkola.potem jeszcze zajrzę tu przed pracą.

wszystkim życzę MIŁEGO DNIA:tak::-)

hej hej:-):-)

MALAPRALINKA, SCOOBY przykro mi:-( ale dopóki @ nie ma jest szansa;-)

JAEWA zdróweczka życzę:-)

JOL współczuję nieprzespanej nocy i życzę zdrówka dla Zuzi:-):-)

U mnie dziś słoneczko więc zapowiada się cudny dzień;-)
Czego Wam też życzę i do wieczorka:laugh2:

Witam Kobitki***
Życzę miłego dnia w doborowym towarzystwie ;-)
Ja dzis lepiej się czuję psychicznie, znów pełna chęci do dalszej walki!!!!!

Dziewczyny, tak sobie pomyślałam, że skoro ten Najwyższy tak Nas doświadcza i tak długo każe nam czekać, to on wie co robi....znaczy, że to jeszcze nie nasz czas !!! Może mamy zając się czymś innym...pracą, domem, przyjaciółmi, hobby, pasją...czymkolwiek. A dzidziuś będzie wiedział, kiedy powiedzieć nam STOP! - czas na macierzyństwo, czas na rodzeństwo dla siostry/brata!!! I pojawi się w najmniej oczekiwanym momencie...ja głęboko wierzę, że tak to właśnie jest...że każde nasze rozczarowanie, każda łza, oczekiwanie, cierpienie i ból, zbliża się ku końcowi! Że w niedługim czasie będziemy dumnie chodziły z wielkimi "bębenkami", że jeszcze zatęsknimy za przespanymi nocami i nocnymi wypadami :-D
Każdej z WAS kibicuję. Nie traćcie proszę wiary, bo bez niej ciężko jest w życiu! I pamiętajcie - DUM SPIRO SPERO - Dopóki oddycham, mam nadzieję.... :-):-)

Buziam kochane***

witam i o zdrowie pytam :*
jak tam wam się rozpoczął dzień ja już od 5 na nogach :-( i znów muszę się uczyć byle by do 27 potem spokój

ewelinko święta racja, wierzę w to co napisałaś :)

Ostatnia edycja:
Witam się;-)

Bardzo mi przykro za te, które zobaczyły I kreseczke:-(

A ja do 40 po z wami posiedze izmykam do pracy;-)

cześć:)
Witam sie przy porannej kawusi:)

Dziewczynki przykro mi z powodu 1 kreseczki:(( To zawsze jest nieprzyjemne niezależnie od tego ile się staracie... ale potem znowu jest kolejny cykl i kolejna nadzieja. Przerabiałam to już tyle razy że wiem!!

Ewelina przepięknei napisane:)) Popieram w 1000000%%%%

Ja mam dziś dużo pracy wiec pewnie nawet nie poczytam ale przywitac się chciałam:)

reklama
dzień doberek!!

dzisiaj w lepszym nastroju
brzuch boli jak cholerka, ale łykam tabletki i jest git.

narobiłyście 30 stron odkąd uciekłam wczoraj, przejrzałam trochę, ale oczywiście nie pamiętam co chciałam napisać

mama no to jak wczoraj przyszła @ to jesteśmy na tym samym wózku, bo ja też mam 28 dni cykle. jak się nam obu uda, to razem na porodówce będziemy
wisienka ale masz syna!!! pogratulować, że się tak o mamunię troszczy i jej obiad gotuje. zaryzykowałaś i zjadłaś?
motylek ale wam zazdroszę przeprowadzki!!!! kurcze, ja bym też chciała wkońcu na swoje iść. ale narazie dupka blada. a dom kupiliście, czy może dostaliście w spadku czy jak? chyba dość spory jest jak 2 łazienki. ale fajnie- 2 łazienki to dobrze, zawsze jest awaryjna albo dla gości czy cuś. napisz coś o domku- i szukaj kabelka, bo jestem ciekawa
badyleczku ja też szydełkuję, nawet dobrze mi to idzie- mama mnie natchnęła, ale ona to już wyższy poziom zaawansowania i takie cuda robi w try miga, że normalnie jej zazdroszczę. ale ona też ma taką pracę, że prawie wszystkie babeczki szydełkują i jak mają piece puszczone, to sobie siedzą w kanciapce i dziergają jak będziesz potrzebować pomocy, to mi napisz priw i spróbuję ci pomóc- najwyżej callnę do mamulki

jak mi się przypomni co jeszcze to dopiszę

wczoraj wróciłam ok 20 do domu
pojechałam mamie na ten przegląd- oczywiście faceta zbajerowałam i podbił mimo braku ręcznego, krzywych świateł, opon bliskich pęknięciu, rozpukanego katalizatora i jeszcze paru innych rzeczy, ale nie na darmo to mnie mama wysłała wkońcu jestem żoną mechanika!!!!!
potem byłam poogolądać sandały, ale oczywiście nic nie było. bo jak kupić jakieś fajne sandały na stopę 42!!!!!!!!! kurka jasna i wogóle!! najczęściej mam męskie buty (ale takie co nie podpadają). kiedyś stałam na przystanku i jakiś facet miał identycze buty jak ja!!!!! ale mu było siara (mi nie). bo se pomyślał, że w damskich butach chodzi- jakąś małą stopę miał
poszłam potem do babiczki, ale jej nie było (na działkę pojechała) to posiedziałam z ciocią- dostałam od niej cuuuuuuuudne dzwoneczki. uwielbiam takie dzwoneczki- te wiszące takie. śliczne są. no a potem poszłam po mamę do pracki, u niej zeżarłyśmy te pączki z bitą śmietaną (która się rozlała przez to słońce) a potem zamówiłyśmy pizze i obgadywałyśmy mojego starszego brata- psychopatę

fajny dzień

widzę że tu narazie pustki to myknę zobaczyć ogłoszenia pracy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry