reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BUNIU taki znowu duży to on nie jest:-D 2 łazienki, bo każda na innym piętrze. usze kupic nowy kabelek, bo zgubiłam ten. Dom kupiliśmy, za polowe ceny, bo dach trzeba było uszczelnić.

reklama
Hej hej, Szkraby!

zabka_2_brokatowa.gif

Witam się porannie :tak: U mnie dzisiaj ładna pogoda, dzień się zapowiada słonecznie :laugh2: No i sen miałam fantastyczny - śniło mi się, że wygrałam milion w totka...

21.gif

SERGEENA sny sie przypominaja po czasie, a jak nie to 4 tez dobra. Miliona nie zdobedziesz ale moze pare tysi.:-D

reklama
papa motylku :*

A no sęk w tym, że muszę się przespacerować do kolektury i wysłać w loterii Euromilion's, bo tutaj Totolotka nie ma :p Ale zasady podobne :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry