reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzięki wszystkim za kciukasy :happy:
a ja to mam gdzies narazie i badan nie robie, wczoraj o 22 zadzwonił do mnie mój ginek - byłam w szoku. Przekazał mi wynik posiewu - wszystko ok i spytał jak walka idzie-powiedziałam, ze sie poddalismy, a on na to, ze bardzo dobrze, moze w koncu teraz cos z tego wyjdzie - hm .... dobre

reklama
wisienka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytkę
nagapalma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za egzamin na prawko

dla wszystkich
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif

Ewelinko napisz mi czy jak sie zaczynamy starac ja tez powinnam zrobic niektore z tych badan?

testosteron to tez ja mam robić???ok zaraz zadzwonię do przychodni spytam sie czy robia te wszystkie badania i ile to kosztuje

Dziewczynki, tu macie link do stronki, gdzie znajdziecie w których posczególnych dniach cyklu wykonywać badanka

normy_laboratoryjne_dla_kobiet_oraz_interpretacja_wynikow_badan_hormonalnych - Wiki 28dni

Wisieńka, nagapalma - &&&&&&& bardzo mocno zaciśnięte.

A ja jestem do d... i idę się kulnąć do Miśka bo jeszcze śpi (o 2 wrócił z pracy). Na 16 idziemy całą rodzinką na impreze w szkole Nicole bo zrobili zakończenie zerówki i do tego dzień mamy i taty taki spóźniony. Będą prezenty, wierszyki i piosenki i przedstawienie. Poryczę sobie pewnie. Placek juz upiekłam tylko polukrować jeszcze muszę bo załapałam się tym razem na pieczenie.

Miłego dzionka wszystkim życzę i spadam na drzemkę bo padam na pysiol :)

A ja jestem do d... i idę się kulnąć do Miśka bo jeszcze śpi (o 2 wrócił z pracy). Na 16 idziemy całą rodzinką na impreze w szkole Nicole bo zrobili zakończenie zerówki i do tego dzień mamy i taty taki spóźniony. Będą prezenty, wierszyki i piosenki i przedstawienie. Poryczę sobie pewnie. Placek juz upiekłam tylko polukrować jeszcze muszę bo załapałam się tym razem na pieczenie.

Miłego dzionka wszystkim życzę i spadam na drzemkę bo padam na pysiol :)

Witaj,
wspaniałej imprezki, na pewno będzie wzruszająca :tak:
Miłego dnia! :-)

Poczytać nie zaszkodzi, a zawsze człowiek bogatszy o jakąś wiedzę ;-):tak::tak::tak:
Powodzonka!!!

Bedzie mi potrzebne za miesiac :-D Jak ja dam sobie sama rade z malenstwem nie mam pojecia jak mi sie uda zafasolkowac;-) Jakos bede musiala...Czesc z Was ma mamuski blisko a ja nie:zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry