reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry Kochane!!!!
Witam wszystkie obecne :-)
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za dziewczyny !!!!!!
A z wczorajszego przytulania wyszły nici, bo mój mąż padł zmęczony:wściekła/y::tak::-D więc nie wiem , jak to będzie z naszą fasolką, bo podobno owu miałam właśnie wczoraj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Bedzie mi potrzebne za miesiac :-D Jak ja dam sobie sama rade z malenstwem nie mam pojecia jak mi sie uda zafasolkowac;-) Jakos bede musiala...Czesc z was ma mamuski blisko a ja nie:zawstydzona/y:

cieszę się, że ciutke pomogłam :zawstydzona/y:
Kochana, w dniu narodzin maleństwa matka po prostu wie, co ma robić, kierując sie instynktem, poza tym są szkoły rodzenia, tam też można nauczyć się dużo rzeczy. Dasz radę, nie wybiegaj myślami daleko, nie zaprzątaj sobie tym głowy, będziesz dobrą mamą***
A jak coś my tu będziemy Ci radzić i wspierać, co prawda ja dzieci nie mam, ale czynnie biorę udział w wychowaniu chrześniaków i dzieci znajomych, więc cos tam się wie...:-)

Dzień dobry Kochane!!!!
Witam wszystkie obecne :-)
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za dziewczyny !!!!!!
A z wczorajszego przytulania wyszły nici, bo mój mąż padł zmęczony:wściekła/y::tak::-D więc nie wiem , jak to będzie z naszą fasolką, bo podobno owu miałam właśnie wczoraj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Sprobuj go dorwac jeszcze dzisiaj, powinno sie udac!Nic straconego!:-D

SMS od Wisieńki - wyszłam od niej Dzidziuś ma 6 tyg i mówi ze ze względu na nieregularne cykle moze tak być. Mam przyjść za tydzień żeby sprawdzić jak rośnie. Wszystko w porządku jezeli chodzi o ciąże nie ma zagrożenia. Modle sie teraz żeby fasolka rosła i za tydzień była wieksza

Ewelinka - mi szkola rodzenia faktycznie pomogla tylko w przekazaniu informacji na temat sposobu oddychania podczas porodu, poznania innych przyszłych mamuś z mojego miasta, fajna była gimnastyka dla ciężarnych i muzykoterapia, ale jeśli chodzi o opieke nad dzieckiem to nie dowiedziałam się niczego ciekawego. Za to gigantyczną skarbnicą wiedzy było dla mnie forum i moje lutowki. Gdyby nie doświadczone wtedy juz dziewczyny to na pewno nie mialabym teraz takiej wiedzy jaką mam :-)

Szczęsliwa - dzięki za przekazanie dobrych wieści :) ... za tydzień dzwoneczek będzie na 100% większy :-)

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p={0F5653BB-B18E-467B-906A-0756713D1537}
cieszę się, że ciutke pomogłam :zawstydzona/y:
Kochana, w dniu narodzin maleństwa matka po prostu wie, co ma robić, kierując sie instynktem, poza tym są szkoły rodzenia, tam też można nauczyć się dużo rzeczy. Dasz radę, nie wybiegaj myślami daleko, nie zaprzątaj sobie tym głowy, będziesz dobrą mamą***
A jak coś my tu będziemy Ci radzić i wspierać, co prawda ja dzieci nie mam, ale czynnie biorę udział w wychowaniu chrześniaków i dzieci znajomych, więc cos tam się wie...:-)
Ewelinka dziekuje Ci strasznie ***** No zobaczymy jak to bedzie, ja po 30 stce i moje pierwsze dziecko :-D A za Ciebie kciuki tez bede trzymala caly czas kochana!

wiadomość od Wisieńki-dzidzius ma 6 tyg i ze zwgledu na nieregularne cykle moze tak byc.ma przyjść za tydzien zeby sprawdzic jak rosnie.wszystko jest w pozadku jesli chodzi o ciaze,nie ma zagrozenia!!oby fasolka za tydzien byla wieksza

takze super wieści [FONT=&quot]
c006.gif
[/FONT]-mozemy wypic po soczku [FONT=&quot]
c007.gif

[/FONT]

Ostatnia edycja:
super wieści. aż odetchnęłam z ulgą po wiadomości od wisienki. baaaaaaaaaaaardzo dobrze, że jest wszystko dobrze no, i teraz sie nie ma czym martwić już- wszystkie nasze ciężaróweczki mają się świetnie, a na marzec szykuje się booooooooooom na porodówkach

reklama
no to gratulacje dla WISIENKI

Ewelinko
a to wszystko robić ilościowo czy to drugie bo mi sie pytałą babka czy np chlamedie chce ilościowo czy jakieś img czy jakoś tak??

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry