reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny jestem w domu i sle wam WIELKIE DZIĘKUJĘ ZA KCIUKASY. Pani doktor stanęła na wysokości zadania. Jesli chodzi o ciążę jest jak pisałam w porządku i nie dzieje się nic niepokojącego. Dzwoneczek ma 6 tygodni , nie widac żadnych patologi, jest juz takie jakby zgrubienie z którego najprawdopodobniej rozwinie sie dalej, Liczyłyśmy możliwość zajścia i wychodzi, ze 18 a wtedy było przytulanko. Wszystkie znaki poprzedzające, test który nie wyszedł, usg wskazują na to, ze ciąża jest późniejsza. Mam za tydzien przyjść sprawdzić jak dalej rośnie.
Dostałam zdjęcie z Usg i skierowanie na badania. Musi byc dobrze. Jeszcze tydzień niepokoju mi został ale nastawienie mam inne.

Kochana, najważniejsze to pozytywne myślenie, by dzidzi nie fundować dodatkowego stresu :tak: Cieszę się, że wszystko w porządku, teraz już tylko dobrze będzie ;-) Super wiadomość, pokrzepiająca, dająca nadzieję!! :-) Buźka***

reklama
Ewelinka - dziękuję serdecznie, ale na to nic nie jest w stanie mi pomóc...........Tzn jest, ale to nie jest realne..............:-(

Ewelinka - dziękuję serdecznie, ale na to nic nie jest w stanie mi pomóc...........Tzn jest, ale to nie jest realne..............:-(

Kochana nie ma co dziękować, tylko wierzyć, że to co nierealne może stać się realnym !!!!!! :tak:Cuda się zdarzają, może nie jest tak źle jak to widzisz....główka do góry skarbeńku :-) Nie ma sytuacji bez wyjścia.;-)

Dziewczyny jestem w domu i sle wam WIELKIE DZIĘKUJĘ ZA KCIUKASY. Pani doktor stanęła na wysokości zadania. Jesli chodzi o ciążę jest jak pisałam w porządku i nie dzieje się nic niepokojącego. Dzwoneczek ma 6 tygodni , nie widac żadnych patologi, jest juz takie jakby zgrubienie z którego najprawdopodobniej rozwinie sie dalej, Liczyłyśmy możliwość zajścia i wychodzi, ze 18 a wtedy było przytulanko. Wszystkie znaki poprzedzające, test który nie wyszedł, usg wskazują na to, ze ciąża jest późniejsza. Mam za tydzien przyjść sprawdzić jak dalej rośnie.
Dostałam zdjęcie z Usg i skierowanie na badania. Musi byc dobrze. Jeszcze tydzień niepokoju mi został ale nastawienie mam inne.
Bedzie dobrze!!!! Trzymam kciuki, odpoczywaj i dbaj o siebie:-)

monisia to proszę trochę słonka!!!
i jedzonka

troszkę humoru

i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużoooooooooo pozytywnej energii

0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif

i buziaki
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif

jaka ja robotna dzisiaj jestem

pomyłam podłogi, wstawiłam pranie- jedno już rozwieszone, pozmywałam. kurna zdolniacha ze mnie

jeszcze tylko sniadania mi brakuje. idę sobie coś zrobić. bo jak narazie ograniczyłam się do kawy i BB

badylku ja nie chcę wyjść na materialistkę, ale jakbyś czasem jakiś mniej wirtualny prezent przysłała to ja bym się wcale nie pogniewała- tylko pamiętaj duuuuuuuuuuuuuuużeeeeeeeeeeee rozmiary

buniolcu wpadnij no do mnie też tak poogarniać bo że mnie się nie chce to mało powiedziane
nooooo ja myślę że jak mi się uda wszystko ładnie pięknie to będziesz do mnie wpadać na kawę co jakiś czas :> ja Ci coś irlandzkiego upichcę a Ty mi nawieziesz klusek rolad i modrej kapusty :D

Zbieram ślimaki, żeby ludzie ich nie deptali i wywalam na trawę..., mówię ci krejzol ze mnie.

bunia, sergevna, badylinka JA CHCĘ TAKIE KOLCZYKI !!!!!! która mi zrobi ????
wyobrażam sobie jakie wy zdolne, ja nie mam takiego zmysłu.

ja też tak kiedyś robiła. Tzn ze ślimakami :)
a co do kolczyków to prędzej dziewczyny bo moje to jeszcze karykatury..... ale kurna naucze się!!!!

dziewczyny Mati mi pięknie poszedł zrobić siku na nocnik,potem bił sobie brawo i razem ze mną poszedł wylać siuśki do kibelka i wypłukać nocnik ... matko, ale się ciesze:)... widzę światełko w tunelu

BRAWO MATEO!!!!!!!!!!!!!!!!

Wisienko z taką ilością kciuków jaka tu była trzymana nie mogło być inaczej niż si ^^
teraz już będzie tylko lepiej - zobaczysz :)
głaski dla Dzwoneczka! :D

Monisiu - tulę mocno. Wypłacz się, wykrzycz - będzie lepiej!

ok dziewczęta ja się idę ogarnąć po kąpieli bo w ręczniku siedzę :p
wrócę za jakiś czas więc proszę nie nawalić dużo tutaj!

wisieńka, dobre wieści !!!

bunia, przecież do domu ich nie biorę. Jak mam go rozdeptać to wolę go wywalić z drogi na trawę. Pokazuję Karolkowi, że nie wolno deptać ślimaków, ale on nie podziela mojego zamiłowania do zwierzątek wszelakich. Moje koty też biedne...

reklama

lori no proszę!! Mati zuch chłopak!!
zapmarta no to nie jest jeszcze tak źle. ja do domu zabierałam, a jeszcze w dodatku goniłam ostatnio jaszczurkę i też ją do domu przyniosłam. ale nie chciała jesć muchów, to ją wypuściłam.

czyli jednak ja jestem bardziej szurnięta

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry