reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No własnie z tym L4 to nie gadałam , poczekam za tydzień jak fasolka będzie większa to spytam. Do piatku mam L4 a poniedziałek i wtorek mam luźny to dam radę.
Tym razem gina naprawdę się spisała wizyta trwała pół godziny i odpowiedziała wyczerpująco na wszystkie moje pytania.
mam brać dalej duphaston, bo miałam te nieregularne cykle. Pol strasznie się cieszył , ze jest oki. A ja troszkę mniej zestresowana
Jade teraz na zakupy bo mamy coraz większe echo w lodówce a ja na nic nie mam ochoty. Może nabiore na coś w markecie. No mam na botwinke!
no to super że ginka sie spisała może miała wczesniej gorszy dzień ?? najważniejsze że jest wszystko ok :)

Dziękuję - jesteście wspaniałe, bardzo Wam dziękuję:tak::tak:
my tu nie pozwolimy sie smucic o nie nie nie :)

scooby ja sie nie znam na temp to nie pomoge :(

bunia ty nasz krejzolu koty tesz masz szalone :) po pani :)

reklama
scooby - na moje początkujące oko to ważniejsza jest pierwsza tempka. Bo potem już coś robiłaś, organizm był rozruszany więc ta kolejna tempka analogicznie była wyższa.

buńka - miłego czytania. Co czytasz? Ja jestem na etapie "Cień wiatru" :)

wróciłam od lekarza, misja zwolnienie lekarskie zakończona powodzeniem :D
zakupy też zrobione, wisienki się mrożą, nutella czeka na jutro. Oj będzie pieczenia :D

Ja mam dzisiaj podły dzień:( :-( Jest mi tak smutno, że nie mogę przestać płakać :-(Ale to nieważne............ Miłego dnia, ja dzisiaj raczej rozmowna nie będę........
P.S. Nie przez owu.....
MONISIA- prosze czekoladke i kakao i chusteczki-wytrzyj gila i glowa do gory!!!chcesz to napisz o co kaman bedzie Ci lzej ,nie chcesz to nie pisz-my wspieramy!! [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k010.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a020.gif
[/FONT]
dziewczyny Mati mi pięknie poszedł zrobić siku na nocnik,potem bił sobie brawo i razem ze mną poszedł wylać siuśki do kibelka i wypłukać nocnik ... matko, ale się ciesze:)... widzę światełko w tunelu

Monisia - ojej co się dzieje? ... mocno przytulam i wiesz, ze nam się zawsze możesz pożalić a my chętnie utulimy, Marylka przygarnie do cycusia a mama zrobi kakałko :tak:
LORELAIN- GRATULAAAAAAAAAAAAACJE DLA MATEUSZKA-MOWILAM-CIERPLIWŚCII ZALAPIE!!!! [FONT=&quot]
a010.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a010.gif
[/FONT]
wisieńka, dobre wieści !!!

bunia, przecież do domu ich nie biorę. Jak mam go rozdeptać to wolę go wywalić z drogi na trawę. Pokazuję Karolkowi, że nie wolno deptać ślimaków, ale on nie podziela mojego zamiłowania do zwierzątek wszelakich. Moje koty też biedne...
zapmarta- JA MAM to samo:sorry:jak bylam z Zuza na spacerze po deszczu to jeszcze z kaluży wyciągalam zeby sie nie potopily:sorry::laugh2:
hej dziecwzyny pisze dopiero teraz bo dopiero wróciłam. Mam do was pytanie za 100 punktów. ta tempka była o 6 rano czyli 36.6. Termometr był dość mocno "strzepnięty" hihi sorki za okreslenie. byłam siusu. póżniej do 8 leżałam w łóżeczku. o 8 powtórzyłam pomiar tepki i była znów 36,9. Czyli taka sama jak w dni poprzednie ( wczesniej mierzyłam zawsze ok 8 ). Czy mogę ten drugi pomiar brać pod uwagę czy on już nie ma znaczenia bo wsałam i byłam siusiu.. Plisss pomocy!!!
SCOOBY- ja zawsze mierzylam rano raz i nie pomoge ktora masz zapisac...ja nastawiam sbie budzik na 7 mierze i ide dalej spac:tak:

witam wszystkie ktore dolaczyly w miedzy czasie:tak:ja po zakupach,drzewko a w zasadzie krzew kupiony czekan na wkopanie(nazywa sie krzywuszka cudwna:-D:-D)a zaraz ide malowac na bialo sufit w sypialni a potem obiad,mam slnko,Domi w grodzie... [FONT=&quot]
n040.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c060.gif
[/FONT]

jejku nie mam w ogóle czasu buuuuuuu

po południu pewnie tez nie zajrze bo małzyka nie widziałm od wczoraj jak poszedł na 6 rano do opracy wrócił o 24 :szok: to ja juz spałam wiec musze dzisiaj z nim posiedzieć o ile oboje nie padniemy

dziewczyny help doradźcie plisss
wizyte u gina mam w piatek coraz bardziej sie stresuję - im bliżej jest i tak sie zastawiam czy na dziś nie próbować zmienic :sorry: - byłam w poprzedni wtorek - nie było jeszcze zarodka widac tylko ciałko żółte - myslicie ze juz cos by było czy lepiej do piątku zaczekac ???

Ostatnia edycja:
ZAPMARTA- no niestety ,przy Dominiku nie moge zrobic wszystkiego na raz i dzis chce wymaloac sufit w sypialni-kolor na scianach juz jest wiec sypialnia bedzie odswiezona:tak:a za 2 tyg wezme sie za pokoje dzieci...pozniej klatka schodowa-kupilismy glinke wenecka-wiec na klatce beda takie esy-floresy,zeby nie bylo widac zabrudzen bo dzieci jak chdza do gory to raczki na sciane:sorry:
potem sufit podwieszany w lazience i w salonie ,potem luksfery i grodzenie i.....jeszcze troche tego jest:-D:-D

SORBUS- ja bym nie przekladala wizyty -idz w piatek ,Zapmarta tez ma w piatek-beda super wieśći!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ide malowac

mama mowisz - bo ja się juz stresują bardzo czy bedzie zarodek i nie wiem czy wytrzymam do piątku

mamcia - miłego malowania :)

sorbuś - nie przesuwaj... wszystko będzie dobrze :)

ehhh przekimałabym się trochę.
ściągam sobie wszystkie części Toy Story w oryginale w ramach szkolenia mojego inglisza :D

reklama
mama maluj maluj :) potem pokarzesz efekty! ;)

Badylinka widzę że ty tak samo jak ja spodziewasz sie na jutro @. Życzę ci aby sie nie pojawiła! 3mam kciuki! ;)

Pozdrowionka
znikam do swoich robótek w domu,..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry