reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WISIENKO mały dom, to szybko idzie dojscie:tak:. Ja nie mam kogo wykorzystać. Artek odsypia noc a ja na bb. Niedługo Filipka/Ole do garów będe ciągać.:-D:-D

reklama
motylko oooooj tak :D Ale nie ćwiczę okrzyków radości mimo wszystko :p

Wisienka - lody to fajna sprawa, ja bym się mogła tylko lodami żywić w sumie :p

kurcze ale mi fajny kolczyk wyszedł :D :D :D
nie jest idealny ale w porównaniu z moimi dotychczasowymi paskudami (buńka coś o tym wie :p) jest super :D

U mnie zawsze był błysk i porządeczek a od kiedy jestem w ciązy to nie mam weny ani na gary ani na sprzątanie, Pol wraca późno do domu i cos tam zrobi ale ogólnie nie jest jak byc powinno. :zawstydzona/y:

mama ty wariacie, może jeszce elewację obleć:-D Widze, ze jestesmy podobne ja tez nie lubię czekac na weekendzik az Pol pomoże wolę sama zakasać rękawy, ale z sufitem to cie poniosło. A zobaczymy kiedys efekty. Czy może dopiero jak pojadę do Tuczna????:-)
Kinga Buziaki
WISIEŃKA- no tak mam ,ze jak trzeba coś zrobic to sie za t zabieram bo teraz mam tylko Dominika w domu a jak Tom wroci to juz bedziemy wszyscy a wtedy to nie ma co sie zabierac za robote bo zaraz dzieci do kąpania,kolacja i takie tam a nie chce kazdego weekendu poswiecac na remonty bo nam lato przeleci...a jak bedziesz jechala do Tuczna to M U S I S Z !!! do nas wleciec!! a o elewacji tez myslalam [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]
mama nie no Ty zawsze coś zmalujesz ty masz za duzo energii chyba co ??? bo wiesz u mnie w sklepie przydało by sie okna umyc :):):):):)
MARYLKA- lece-pędze-wstaw na kawke:-D:-D:-D [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT]

WISIENKO u mnie znowu artystyczny nieład. Ale zadziwiają mnie ludzie, na tvn style w programie :perfekcyjna pani domu". To jest gruuuba przesada.:tak::szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama woda zaraz sie zagotuje :) wolisz prawdziwą rozpuszczalną a moze 3w 1 ?? mam wszystkie :)

motylku nie no o tej godzinie po towarze to juz mi sie niechce :( może w piątek bo jutro mam mega towar , no chyba że zbiore jeszcze siły :)

BOBOMAMA ja tez miałam 1 intensywną drugą bladą.:tak:

MARYLA a mnie to juz nie poczestujesz kawka?:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry