reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pomalowalam ten cholerny sufit:crazy::crazy:i juz nigdy dobrwolnie sie nie zabiore za malowanie sufitu!!!never ewer:no::no::no::no::no:to nie na moje nerwy i nie na moje sily:crazy:
MOTYLEK- witaj i cierpliwośći zycze w oczekiwaniu na wizyte:tak:
KINGA- hejka,fajnie ,ze wlecialas do nas:tak::-D
EWCIA822- milych chwil i wzruszenia!!

EWELINA- no samej grze na stronie na pasku masz GRUPY- kliknij sobie tam i zbaczysz ile jest roznych grup:))

Ostatnia edycja:
reklama
badyleczku już masz odpowiedź

dziękuje Ci kochana za wszelką pomoc, kolczyk już się gniecie pod encyklopediami a ja się biore za tworzenie dalszych potworków :)

a co do Zamkniętego - ważne że piszecie też tutaj bo byłaby trochę skucha jakbyście pisały tylko tam.... przyzwyczaiłam się już do Was ^^

mama bidulko.... dzielna jesteś z tym malowaniem - ważne że to już za Tobą! :)

Judytko mam cię już na gg ;) tak wiec do spisania!

mama ja sufitu nie ruszam nigdy... tylko moj mąż zawsze maluje sufit ja tego wogóle nie widzę hehe ściany okej ale nie sufit

Hej kochane. Najadłam się botwinki jiczuję się taka zadowolona. Chociaz po dupku mnie mdli i mam zgagę. Pewnie to tez robota fasolki.Na drugie będzie kalafiorek, ziemniaczki, udka i mizeria. Coś apetytu wcale nie mam jak przed tem jadłlam co popadnie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry