reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiśnia - glebnij se - lepiej Ci będzie takiej wyglebionej :D

mi net tnie ale to dlatego że ściągam sobie materiały do nauki języka - wszystkie części Toy Story w oryginale

reklama
BADYLINKO ja pamietam jak oglądałam Toy Story:-D Aż mi sie wspomnienia przywołały. To nie było tak dawno, ale wiecie ...

ja generalnie uwielbiam bajki wszelkiego rodzaju. A teraz sobie wymyśliłam że w bajkach nie ma jakiegoś szaleńczo skomplikowanego języka bo w końcu są dla dzieci, więc można od nich zacząć szlifowanie języka. Przyjemne z pożytecznym.
Toy Story 3 jeszcze nie widziałam, a dobrze by było wcześniej sobie przypomnieć poprzednie dwie części :D :D :D

AGNIESZKO no jakbyś nie wiedziała:-D

BADYLINKO kiedy widziałam w jednym programie, że taka nauka jest dobra dla dzieci. Tylko że warto obejrzeć daną bajkę i po polsku i w jezyku ktorego sie uczymy.:tak:

no przesadzilam 2 kwiaty i wkpalam moj piekny krzew dzis zakupiny-moze sie Tom niepolapie:sorry:
teraz jade po Zuze:-)
zmeczona jestem-caly czas cos robie i nie mam czasu tylka posadzic -tyle co jak posta pisze:eek:dobra lece :confused2:-o tak wygladam-nawet mruganie wymaga wysilku:sorry:;-)

BADYLINKO kiedy widziałam w jednym programie, że taka nauka jest dobra dla dzieci. Tylko że warto obejrzeć daną bajkę i po polsku i w jezyku ktorego sie uczymy.:tak:

no ja oglądam w oryginale i ewentualnie napisy, dużo rozumiem np z kontekstu.
jak oglądam filmy/seriale to też tylko z napisami :)
generalnie moje umiejętności z angielskiego to pochodzą z Cartoon Network z czasów jak było tylko po angielsku no i mtv bo ZA MOICH CZASÓW polskiego nie było jeszcze :) Bo tak to się uczyłam tylko 2 lata w szkole - to mi dało trochę gramatyki, ale nic poza tym.

no przesadzilam 2 kwiaty i wkpalam moj piekny krzew dzis zakupiny-moze sie Tom niepolapie:sorry:
teraz jade po Zuze:-)
zmeczona jestem-caly czas cos robie i nie mam czasu tylka posadzic -tyle co jak posta pisze:eek:dobra lece :confused2:-o tak wygladam-nawet mruganie wymaga wysilku:sorry:;-)

ale przynajmniej masz ładnie dookoła siebie :)

skończyłam 1 parę kolczyków, biorę się za kolejne póki mam pomysły :)

AGNIESZKO widzę, że była przerwa techniczna;-) Bardzo ładne suwaczki.

BADYLINKO tak, pamiętam te czasy...

reklama
Badylinko to rób rób może biznes założysz w przyszłości:))
Motylku tak przerwa techniczna była na suwaczki a teraz zapowiadam przerwę techniczną na obiadek :))

Ja uciekam obiad robić a dziś mięsko i fryteczki mniamiii:))
Zajrzę później...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry