reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka ja kawkę prosze bo Pol mnie raczy tylko zbożową:wściekła/y: 3 w 1:-)
motylku ja taka obsesję kiedys miałam ale juz mi przeszło. Na szczęście bo wszyscy mieli mnie dość!
mama:-D:-D:-D
bobomama ja myslę, ze jeteś w ciąży. Nawet na opakowaniach pisze, ze kreska może byc jaśniejsza.

reklama
WISIENKO u mnie znowu artystyczny nieład. Ale zadziwiają mnie ludzie, na tvn style w programie :perfekcyjna pani domu". To jest gruuuba przesada.:tak::szok:

haha jak kopiowałam odpowiedź to jeszcze i mnie było :>
się wtrącę - kilka razy trafiłam na ten program i to co oni tam pokazują....
przecież nie da się mieć takiego bajzlu w domu!!!!!!
albo jeszcze ten program co te dwie kobity jeżdżą i sprzątają ludziom domy.... przecież to jest obrzydliwe czasami...

Dziś kolejny test i znowu jedna kreska intensywna druga blada czekam na 1 wizyte u lekarza

witaj bobo :)
trzymam kciuki żeby lekarz potwierdził tą bladą krechę albo żeby na jakimś teście wyszły dwie śliczne tłuściutkie krechy! :D

wisieńka, ja też mam serwowaną tylko zbożową...
ale mój F bardzo o mnie dba i jak tylko coś wymyślę od razu pędzi do sklepu.

sorbuś, ty będziesz miała usg, a ja nie. Muszę być cierpliwa do 12-13 t.c. Wytrzymaj do piątku.

[FONT=&quot]
a037.gif
[/FONT]jery jak mi net wolno chodzi!!! [FONT=&quot]
c001.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a032.gif
[/FONT]

MARYLKA- rozpuszczalną poprosze i troche mleczka;-)przygotuj wode,scierke do okien wezme swoja:-D
BOBOMAMA- gratuluje i czekamy na wieści po wizycie;-)

witaj zapmarta no Pol tez biega po kilka razy. Wczoraj zachciało mi się soku a on pomylił i kupił inny to pobiegł drugi raz. I mówi do mnie Ciesz sie kochanie z okresu bycia księzniczką!:-D
No tera to ide się glebnąć

reklama
ZAPMARTA hej;-) Artek z kolei wszystko kupuje w drodze do domu z pracy. Potem go juz nie ciągam, bo nie mam sumienia.:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry