reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Haj dziewczyny,

Ja już kiedyś sie pojawiłam na tym forum, ale potem jakoś nie mialam chęci ani czasu, żeby czytać że kolejnej się udało. Miałam taka małą załamke, sory za szczerość lae co bedę okłamywąć. Weszłam z powrotem bo chciała bym sie czegos dowiedzieć i mam nadzieje że chociaż troszkę pomożecie.

Z M staramy sie juz od prawie roku, i ciągle nic. Spóżniał mi się okres co jakiś czas ale cały czas było echo. W końcu przyszedł czas wizyty u lekarza, zrobił cytologie i wyniki niestety nie ciekawe przepisał leki i kolejna wizyta na której sie okazało że mam zespół policycystycznych jajników no i załamka że to dobrze nie wróży mi na zostanie w przyszłości mamą, dzis wyszłam ze szpitala z potwierdzeniem tej diagnozy i czeka mnie teraz dwa tygodnie odchodzenia od zmysłów, bo za dwa tyg dopiero bedą wyniki badań.

Mam pytanko czy któraś z was miała też taki problem? I jak sobie z nim poradziła?
Za wszystkie odp. bede sersecznie wdzięczna.
Gratuluje wszystkim przyszłym mamusia i strasznie wam zazdroszczę
Pozdrowienia

reklama
Haj dziewczyny,

Ja już kiedyś sie pojawiłam na tym forum, ale potem jakoś nie mialam chęci ani czasu, żeby czytać że kolejnej się udało. Miałam taka małą załamke, sory za szczerość lae co bedę okłamywąć. Weszłam z powrotem bo chciała bym sie czegos dowiedzieć i mam nadzieje że chociaż troszkę pomożecie.

Z M staramy sie juz od prawie roku, i ciągle nic. Spóżniał mi się okres co jakiś czas ale cały czas było echo. W końcu przyszedł czas wizyty u lekarza, zrobił cytologie i wyniki niestety nie ciekawe przepisał leki i kolejna wizyta na której sie okazało że mam zespół policycystycznych jajników no i załamka że to dobrze nie wróży mi na zostanie w przyszłości mamą, dzis wyszłam ze szpitala z potwierdzeniem tej diagnozy i czeka mnie teraz dwa tygodnie odchodzenia od zmysłów, bo za dwa tyg dopiero bedą wyniki badań.

Mam pytanko czy któraś z was miała też taki problem? I jak sobie z nim poradziła?
Pozdrowienia

Witaj
myślę, ze PCO nie skreśla Cię mam wiele znajomych z tym schorzeniem, które cieszą się swoimi pociechami. Ja miałam podejrzenie o PCO , ale tak do konca mi tego nie zdiagnozowano.
Jeżeli będziesz miała dobrane odpowiednie leki i nasienie partnera jest w miarę dobre to powinno się udać najważniejsze to się nie załamywac :) życzę powodzenia.

Missi trzymam kciuki :) u nas na sierpnióweczkach wiele dziewczynek stały się w późniejszym etapie chłopakami :) ale życzę przede wszystkim zdrowej córeczki :)

Witaj
myślę, ze PCO nie skreśla Cię mam wiele znajomych z tym schorzeniem, które cieszą się swoimi pociechami. Ja miałam podejrzenie o PCO , ale tak do konca mi tego nie zdiagnozowano.
Jeżeli będziesz miała dobrane odpowiednie leki i nasienie partnera jest w miarę dobre to powinno się udać najważniejsze to się nie załamywac :) życzę powodzenia.

Missi trzymam kciuki :) u nas na sierpnióweczkach wiele dziewczynek stały się w późniejszym etapie chłopakami :) ale życzę przede wszystkim zdrowej córeczki :)

Obyś miała racje, ale dziś sie tyle naczytałam, że naprawde mam mieszane uczucia.

hej kochane :)

agutka!!!!!!!!! jak ja cie dawno nei widzialam :szok: fajnie ze jestes :) i super fryzurka :) ładny awatarek :)

zabka ciuszki przepiekne !!!! :)

a ja jestem po wczorajszym usg genetycznym :) i wsio ok jest :) i chyba dziewuszka bedzie :) babka powiedziala ze dzidzio ladnie sie ulozyl i na jej oko to bedzie dziewuszka na 70% :-) moje marzenia sie spelnia moze ;-) a tu cipeczka na zdjeciu :-p ja tu siurka widze ale doktorka sie upiera ze to łechtaczke bardziej przypomina niz siurka :-) za 3 tygodnie pewnie bede miala wiecej pewnosci oby tylko nic nie wyroslo tam wiecej :-)
hejka ja tam nic niewidze hehe ale niejestem ginem wiec zycze corki :-)
cześć:-)
Znowu witam;-)
Nadrabiam zaległości i widzę, ze staraczek coraz mniej:tak::tak::tak:Ciekawe jak tam na liscie...wiecej czerwonych mam nadzieję:-)
Żabka pytałaś na jakim wątku jestem. NA wrześniu:tak::tak: Ja jeszcze 2 miechy i mogę rodzić:tak: Szew mi sciagaja w 35tc i wtedy to już niech siędzieje wola nieba;-)
Miłego dnai wszsytkim:tak:
no kochana tej listy to tu juz daaaaaaawno niebylo jedna sioe nia zajmowala ale niepamietam kto to byl nawet mnie niema na czerwono ostatnia byla dopisana chyba malapralinka do czerwonycch :-) aleporonila i stara sie dalej
Witam się po długiej nieobecności.
Nie wiem czy mnie jeszcze ktoś pamięta.
Nie mam kiedy tu zaglądać bo nadal w trakcie przeprowadzki ale już bliżej końca. Wpadłam tylko powiedzieć że znowu klops :( Dzisiaj dostałam babajage i mówiąc szczerze już mam tego dosyć!!!! Nie wiem czy chce się jeszcze męczyć i ciągle załamywać z każdą kolejną @. Jakoś tak straciłam nadzieje...
Dzisiaj jade na 17 na rozmowe o prace, zobaczymy może chociaż w tym temacie mi sie poszczęści...
Trzymajcie się, buziaki dla Was wszystkich
moze jak zajmiesz sie praca to samo przyjdzie bo mysli beda gdzie indziej
;-) Bry popołudniową porą :-)
hejka jak sie czujesz???
Haj dziewczyny,

Pozdrowienia
przejzyj forum staramy sie tam jest temat pod tytulem zespol policystycznych janikow czy jakos tak tam kobietki meczy to samo tam napewno dowiesz sie wiecej bo niewiem czy ktoras z tad to ma

hej kochan caly dzien mnie tu niebylo ale widze ze z pisaniem wam kiepsko idzie a ja dzis bylam u fryzjera z mezem :-) i u fotografa zrobic fotki do paszportow i w piatek jedziemy zlozyc o nie papiery a teraz czekam az mi galaretki w lodoce stezeja co je pokroje w kostki i zrobie sobie i corci galaretki ze sniezka mniam mniam

pajka a ty sierpnioweczka jestes :-) ja tez ale z roku 2006 super pora na rodzenie odrazu mozna z malenstwem na spacery chodzic bo cieplo i nietrzeba grubo ubierac jak moja mala sie urodzila to byly takie upoaly ze spala w samych pieluchach ewentualnie bodach

Ostatnia edycja:

no kochana tej listy to tu juz daaaaaaawno niebylo jedna sioe nia zajmowala ale niepamietam kto to byl nawet mnie niema na czerwono ostatnia byla dopisana chyba malapralinka do czerwonycch :-) aleporonila i stara sie dalej

hejka jak sie czujesz???

przejzyj forum staramy sie tam jest temat pod tytulem zespol policystycznych janikow czy jakos tak tam kobietki meczy to samo tam napewno dowiesz sie wiecej bo niewiem czy ktoras z tad to ma

hej kochan caly dzien mnie tu niebylo ale widze ze z pisaniem wam kiepsko idzie a ja dzis bylam u fryzjera z mezem :-) i u fotografa zrobic fotki do paszportow i w piatek jedziemy zlozyc o nie papiery a teraz czekam az mi galaretki w lodoce stezeja co je pokroje w kostki i zrobie sobie i corci galaretki ze sniezka mniam mniam

I bylam sobie dzis w h%m i znow kupilam ubranka hahha

hejka jak sie czujesz???

Uploaded with ImageShack.us

I bylam sobie dzis w h%m i znow kupilam ubranka hahha
sliczne ale juz jak corcia urosnie a te twoje niebieskie baaaardzo mi sie odobaly wczoraj hihihihi ja tez moje wczoraj wkleilam :-)
Witaj Żabko ;-) w końcu ktoś się pojawił :cool2: ja dziś na posterunku cały dzień bo wczoraj lofrowałam a dziś odpoczywam :tak::-D

samopoczucie niezłe poza tym że troszku mnie spanie męczy :sorry: i nuda :-p
hahah jeszcze zatesknisz za nuda ;-)

kurde galaretki jeszcze nietezeja a ja juz je chce :-)

reklama
Do góry