reklama
no bo dzidzia bedzie styczniowa albo grudniowa :-)Sliczne te ubranka masz takie cieplutkie
ide z synkiem na spacer caluski
nie ma takiej opcji ;-) hihihihiŻabko a jak będzie dziewczynka ?![]()
no bo dzidzia bedzie styczniowa albo grudniowa :-)
nie ma takiej opcji ;-) hihihihi
a wiesz już kiedy będziesz miała usg genetyczne

Witajcie weteranki bb
ale Wasze suwaczki posuwają się do przodu z prędkością światła 
ja Was podczytuje od czasu do czasu ale jakos nie mam weny wejsc i cos napisac
Żabciu ciuszki boskie
jak sie nasze Mamusie i nasze staraczki czują????
ja Was podczytuje od czasu do czasu ale jakos nie mam weny wejsc i cos napisac
Żabciu ciuszki boskie
jak sie nasze Mamusie i nasze staraczki czują????
Ostatnia edycja:
R
RiSiA
Gość
Obyś miała racje, ale dziś sie tyle naczytałam, że naprawde mam mieszane uczucia.
hejka ja tam nic niewidze hehe ale niejestem ginem wiec zycze corki :-)
no kochana tej listy to tu juz daaaaaaawno niebylo jedna sioe nia zajmowala ale niepamietam kto to byl nawet mnie niema na czerwono ostatnia byla dopisana chyba malapralinka do czerwonycch :-) aleporonila i stara sie dalej
moze jak zajmiesz sie praca to samo przyjdzie bo mysli beda gdzie indziej
hejka jak sie czujesz???
przejzyj forum staramy sie tam jest temat pod tytulem zespol policystycznych janikow czy jakos tak tam kobietki meczy to samo tam napewno dowiesz sie wiecej bo niewiem czy ktoras z tad to ma
hej kochan caly dzien mnie tu niebylo ale widze ze z pisaniem wam kiepsko idzie a ja dzis bylam u fryzjera z mezem :-) i u fotografa zrobic fotki do paszportow i w piatek jedziemy zlozyc o nie papiery a teraz czekam az mi galaretki w lodoce stezeja co je pokroje w kostki i zrobie sobie i corci galaretki ze sniezka mniam mniam
pajka a ty sierpnioweczka jestes :-) ja tez ale z roku 2006 super pora na rodzenie odrazu mozna z malenstwem na spacery chodzic bo cieplo i nietrzeba grubo ubierac jak moja mala sie urodzila to byly takie upoaly ze spala w samych pieluchach ewentualnie bodach
tak tak, ale cos mi się zdaje, ze to będzie lipiec jednak

a wiesz już kiedy będziesz miała usg genetycznebo podobno czasem na nim już mówią płeć
ja mam mieć w 13 tyg
![]()
ja juz wiedziałam od 12 tc, ze możliwe, ze chłop, ale na 30 % potem potwierdziło się dopiero w 21 tc bo mały się chował
K
Kinga85
Gość
Betusia czasami tak jest że wany brak... witaj
)
Pajka śliczne suwaczki nowe!
Żabka synek synek!
)) supcio!
Pozdrawiam was
Pajka śliczne suwaczki nowe!
Żabka synek synek!
Pozdrawiam was
cześć zabko kinga i Betusia
och betusia ostatnio nie pisałaś z nami za dużo myślałam że jesteś gdzieś na szkoleniu??
no i batonika nie ma a mi sie pralka zepsuła
w sobotę i jeszcze nie kupiłam po prostu nie mam czasu
och betusia ostatnio nie pisałaś z nami za dużo myślałam że jesteś gdzieś na szkoleniu??
no i batonika nie ma a mi sie pralka zepsuła
K
Kinga85
Gość
lopop witaj
ja też mało na bb pisze...
wiecej na zamkniętym jak już
reklama
ja jakoś też nie wiem wiadomo trzeba po tylu niepowodzeniach jednak się zdystansowaćlopop witajja też mało na bb pisze...
Podziel się: