reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
ewus super wiadomości:-)
Czyli wszystko się układa, jeszcze będziesz szczęśliwa może ojciec Twoich chłopaczków spróbuje chociaż odkupić swoje winy przez te 9 miesięcy... tego ci kochana życzę.
Oczywiście czekam z niecierpliwością na nowe fotki chłopaczków:-)

ewus super ze sie odezwałas i ze jest wszystko oki :-D

U mnie juz wszyskie dziecispią... :-) a ja tez zaraz sie kłade przed tv i troszke poogladam i tez ide wkime bo co tu robic samej? :dry: maz pewnie bedzie późno w nocy jak zwykle... :-( ehh

dobranoc kochane. i rozpakowywac mi tu sie.... ileż to można w dwupaku chodzic... ;-) :-D

Elizka jak to by było tak że my powiemy i się rozpakujemy to byłoby super, a tu dzieciaczki jak na złość wcale nie chcą wychodzić:)

Ale wiecie co tak patrzę na kalendarz, dopiero jest połowa czerwca!! Jeszcze czas:p

Elizka jak to by było tak że my powiemy i się rozpakujemy to byłoby super, a tu dzieciaczki jak na złość wcale nie chcą wychodzić:)

Ale wiecie co tak patrzę na kalendarz, dopiero jest połowa czerwca!! Jeszcze czas:p
nie ma jak to wlać troche optymizmu w serca - brawo :tak:

ja wróciłam z grilowania w Patryka szkole -takie małe zakończenie roku dla rodzin poza tym ostatnie klasy grały mecz z nauczycielami-było zabawnie
za to kręgosłup mi teraz nawala że hej za długo stałam potem siedziałam bez oparcia i teraz mam za swoje
czytam że jakoś nikogo nie bierze-uparte te dzieciaczki z końca czerwca:-)

Ewus- jak fajnie ze wszystko sie układa :) Bardzo sie z Tobą ciesze!

Kajdusiu- trzymam kciuki za jutrzejszą cesarke. Pewnie wymęczyli Cie strasznie..

Zdec- jasne ze macie jeszcze czas.:) U Ciebie kochana jeszcze chyba 10 dni do terminu to sie moze wieeeele wydarzyc :)

A u nas cisza i spokoj. Jagodka jest taka jak by jej nie bylo. Budzi sie tylko co3 godziny na tankowanie, zjada, robi kupsko i idzie dalej spac. Ma tylko jakies 1,5 godziny czuwania w ciagu dnia i jest to gdzies od 9.30 do 11. :) Taki z Niej spioszek ze czasem nawet kąpiel przesypia, hehe
Dzisiaj z nudow posprzątałam całe mieszkanie na błysk :)

Ostatnia edycja:
Mój brat dzwonił i pytał czy ja będę chodziła nie 9 a 12 m-cy;)Bo mówi, że juz chce wszystko przywieź z Holandii bo ma mały pokoik i nic mu się nie mieści;)

Jak to u was mamusie jest czy wasze maleństwa po zjedzeniu zaraz zasypiają, czy często marudzą, moja w końcu zasnęła, ale dzisiaj było tak że jak ja nosiłam to zasypiała, ale jak tylko kładłam do kołyski to znowu w płacz:zawstydzona/y: boje się, że się uzależni od tego noszenia:-(

ewelinka - śliczna księżniczka:tak:
koriander- i jak tam po kontroli wagi? my idziemy jutro pierwszy raz do położnej
kajdusia - to już jutro Małgosia będzie z tobą:-D
ewus- witajcie w domku, czekamy na zdjęcia przystojniaków:tak:

reklama
Witam!
Dziewczyny rozpakowane - podziwiam Was, ze macie czas na BB - ja sie docieram z naszą Michaliną i powiem szczerze, że moge leżec i patrzeć na Nią godzinami - jak Ona śpi to też wykorzystuję moment i zasypiam - póki mogę bo M ma urlop - potem tzreba będzie trochę się do roboty zabrać;-)
Gosiagro - moja jak zje to z reguły ładnie zasypia - tylko jak kupki idą to się pręży, czerwieniej i czasami pokrzyczy - nie jest to często, a połozna mówiła dziś, że to normalne - musi sie nauczyc robić kupki i to minie - mam nadzoieję, o jak będzie miała kolki to będę ryczeć razem z Nią jak sie będzie darła
jutro idziemy do lekarza na I wizytę - podobno powinnam isc wczesniej - ale nikt mi o tym przy wypisie nie powiedział - czy wy juz byłyście ze swoimi pociechami??? i czy dajecie witaminy - bo ja siedopiero dzis dowiedziałam, ze D to powinnam dawać od początku:szok; no nic - od jutra nadrobimy

wszystkim nierozpakowanym mamom życzę szybkich i bezbolesnych porodów

Do góry