_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
zaraz Ci wyślęA ja biedna nawet na grupę zaproszenia nie dostałam ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zaraz Ci wyślęA ja biedna nawet na grupę zaproszenia nie dostałam ;(
no faktycznie 15kg to malo ...Wkoncu skonczyam sie pakowac. Nie bylo lekko. 15 kg dla mnie i dla malej razem to nie za duzo. I na dodatek jeszcze jeakies upominki dla siostry i jej rodzinki. W torbie mam lekko ponad 15 kg. Mam nadzieje ze sie nie doczepia na lotnisku. Zyczcie mi spokojnego lotu ;-)
Ja, maluch - TVP 2 - Program TV - INTERIA.PL
kurcze dziasiaj załapałam się tylko na końcówkę, ale zapowiada się ciekawie
Moja mała przesypia całe noce odkąd na kolację dostaje kaszę mannę gotowaną na wodzie a po przestygnięciu dodaję mleko modyfikowane.niunians, nie przejmuj się, moja też podjada w nocy
dzisiaj wieczorem dałam jej kaszkę z bananem może to pomoże nam w przesypianiu:-)
Ja, maluch - TVP 2 - Program TV - INTERIA.PL
kurcze dziasiaj załapałam się tylko na końcówkę, ale zapowiada się ciekawie
Etna na szczescie mój M uwaza piłkę nożną za najgłupszy sport na świecie;-)
cześć mamuśki
dawno mnie nie było ale odkąd jest ciepło to więcej czasu spędzamy na zewnątrz i jak wracam to zawsze jest coś do zrobienia, a wieczorami padam na pysk.
Przepraszam że was zaniedbuje ale jak same wiecie nasze dzieci są coraz bardziej absorbujące) Tyle nowych wątków do nadrobienia że nawet nie będę próbowała. postaram się być już na bieżąco
U nas wszystko oki
Jesteśmy już po wczasach w Hiszpanii. Młoda bardzo dobrze zniosła pierwszy lot i zaaklimatyzowała się.
Nadal ma 2 ząbki. Nie chorowała. Gotuje jej zupki i już od miesiąca wcinamy królika ( z własnej hodowli). Kupionych nie chce za nic w świecie. Szukam gdzieś jakiejś fajnej listy co od którego miesiąca można podawać.
Waży 9500 bo wczoraj ją ważyłam, więc dalej pulpet. W nocy dalej podjada cyca. A wasze pewnie już przesypiają całe noce(
wszystko zamieściłam tutaj bo nie mam czasu teraz zaglądnąć wszędzie ale obiecuje poprawe)
Dziunka dzięki)
Wkoncu skonczyam sie pakowac. Nie bylo lekko. 15 kg dla mnie i dla malej razem to nie za duzo. I na dodatek jeszcze jeakies upominki dla siostry i jej rodzinki. W torbie mam lekko ponad 15 kg. Mam nadzieje ze sie nie doczepia na lotnisku. Zyczcie mi spokojnego lotu ;-)
Aga widac przeoczyłamto juz niedługo jesteś
![]()
Jesteśmy już po wczasach w Hiszpanii. Młoda bardzo dobrze zniosła pierwszy lot i zaaklimatyzowała .
W nocy dalej podjada cyca. A wasze pewnie już przesypiają całe noce(
moj pawelek ma w nosie raczkowanie woli chodzic na nogach szooook, ale na razie jeszcze go nie stawiam za czesto.
A te mecze w telewizji to juz mi gora wychodza kiedy to sie skonczy?? dodam ze jak przelaczylam na bajke to moj synek sie rozplakal ze mecz mu wylaczylam. Na wlasnej piersi to wychowalam![]()
Wkoncu skonczyam sie pakowac. Nie bylo lekko. 15 kg dla mnie i dla malej razem to nie za duzo. I na dodatek jeszcze jeakies upominki dla siostry i jej rodzinki. W torbie mam lekko ponad 15 kg. Mam nadzieje ze sie nie doczepia na lotnisku. Zyczcie mi spokojnego lotu ;-)