reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Wkoncu skonczyam sie pakowac. Nie bylo lekko. 15 kg dla mnie i dla malej razem to nie za duzo. I na dodatek jeszcze jeakies upominki dla siostry i jej rodzinki. W torbie mam lekko ponad 15 kg. Mam nadzieje ze sie nie doczepia na lotnisku. Zyczcie mi spokojnego lotu ;-)

Wkoncu skonczyam sie pakowac. Nie bylo lekko. 15 kg dla mnie i dla malej razem to nie za duzo. I na dodatek jeszcze jeakies upominki dla siostry i jej rodzinki. W torbie mam lekko ponad 15 kg. Mam nadzieje ze sie nie doczepia na lotnisku. Zyczcie mi spokojnego lotu ;-)
no faktycznie 15kg to malo ...

spokojnego Lotu :)

niunians, nie przejmuj się, moja też podjada w nocy
dzisiaj wieczorem dałam jej kaszkę z bananem może to pomoże nam w przesypianiu:-)

Ja, maluch - TVP 2 - Program TV - INTERIA.PL
kurcze dziasiaj załapałam się tylko na końcówkę, ale zapowiada się ciekawie
Moja mała przesypia całe noce odkąd na kolację dostaje kaszę mannę gotowaną na wodzie a po przestygnięciu dodaję mleko modyfikowane.

Etna na szczescie mój M uwaza piłkę nożną za najgłupszy sport na świecie;-)

Mój ogląda tylko finały ;-) i to nie zawsze. Uważa, że jest wiele bardziej ciekawszych zajęć niż piłka nożna ;-)

cześć mamuśki
dawno mnie nie było ale odkąd jest ciepło to więcej czasu spędzamy na zewnątrz i jak wracam to zawsze jest coś do zrobienia, a wieczorami padam na pysk.
Przepraszam że was zaniedbuje ale jak same wiecie nasze dzieci są coraz bardziej absorbujące :)) Tyle nowych wątków do nadrobienia że nawet nie będę próbowała. postaram się być już na bieżąco
U nas wszystko oki
Jesteśmy już po wczasach w Hiszpanii. Młoda bardzo dobrze zniosła pierwszy lot i zaaklimatyzowała się.
Nadal ma 2 ząbki. Nie chorowała. Gotuje jej zupki i już od miesiąca wcinamy królika ( z własnej hodowli). Kupionych nie chce za nic w świecie. Szukam gdzieś jakiejś fajnej listy co od którego miesiąca można podawać.
Waży 9500 bo wczoraj ją ważyłam, więc dalej pulpet. W nocy dalej podjada cyca. A wasze pewnie już przesypiają całe noce :((
wszystko zamieściłam tutaj bo nie mam czasu teraz zaglądnąć wszędzie ale obiecuje poprawe :))
Dziunka dzięki :))

Moja ma taką samą wagę ;-) A listę znajdziesz na oseskek.pl tam jest fajna tabela. Produkty spożywcze w diecie dziecka, które ukończyło 7 miesiąc życia. - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety Masz też książkę kucharską ;-)

A moja Zu kończy dzisiaj 7 miesiecy :-D jak ten czas szybko leci...

Aga widac przeoczyłam:-D to juz niedługo jesteś :)

:tak::tak:z jdnej str nie mogę się doczekać a z drugiej nie chce mi się jechać:sorry: a jak pomyślę o tej drodze to...

Jesteśmy już po wczasach w Hiszpanii. Młoda bardzo dobrze zniosła pierwszy lot i zaaklimatyzowała .
W nocy dalej podjada cyca. A wasze pewnie już przesypiają całe noce :((

jak było zdjęcia prosimy :-):-)
my też dalej w nocy cycamy
:-(

moj pawelek ma w nosie r
aczkowanie woli chodzic na nogach szooook, ale na razie jeszcze go nie stawiam za czesto.
A te mecze w telewizji to juz mi gora wychodza kiedy to sie skonczy?? dodam ze jak przelaczylam na bajke to moj synek sie rozplakal ze mecz mu wylaczylam. Na wlasnej piersi to wychowalam :szok:

Igi tak samo:tak::tak:

dobre
:-D:-D:-D:-D

o to ja do ciebie się na kurs pakowania wybiorę:-):-)
3mam kciuki za udany lot:-):-)

reklama
A ja własnie sobie przeglądałam nasze archiwum:happy:.

oglądałam nasze brzuszki, zdjęcia maluchów w brzuchu i opisy porodów.

Boże aż się popłakałam :eek::blink::happy:

A teraz ten klocuś sobie śpi a matka głupia wyje do monitora ze wzruszenia ;/

Do góry