reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Wkoncu skonczyam sie pakowac. Nie bylo lekko. 15 kg dla mnie i dla malej razem to nie za duzo. I na dodatek jeszcze jeakies upominki dla siostry i jej rodzinki. W torbie mam lekko ponad 15 kg. Mam nadzieje ze sie nie doczepia na lotnisku. Zyczcie mi spokojnego lotu ;-)
ja też miałam tak z 15 kg, ale w wizzar ponoć jest 30 kg pod pokład... następnym razem lecę wizzarem...
udanego lotu

ja mojej moczyłam tylko stópki w oceanie, no ale tak to nie wiem..
niby bakterie czy słona woda... nie mam pojęcia....:sorry:
na basenie też są bakterie a i tak się chodzi z maluchami...
więc może i można,...

ja też miałam tak z 15 kg, ale w wizzar ponoć jest 30 kg pod pokład... następnym razem lecę wizzarem...
udanego lotu

No tak, a ja lece z Ryanair i tam jest tylko 15 kg :eek: jak dla mnie to duzo za malo :-( no ale co zrobic, za nadbagaz nie widzi mi sie doplacac.
Z tego lotniska co ja lece akurat wizzair nie lata :zawstydzona/y:

Dziunka lece do siostry do Anglii, Scarborough na 6 dni. :-)

szkdoa że nie lata wizar od was...
bo lepiej by się można było zorganizować,
oststanio też wysyłałam paczkę z pl 10kg bo nie było miejsca w bagażu na nią (ryanair)
ale trudno się mówi....:sorry:

Dziewczyny nie wiem gdzie o to zapytac wiec pytam tu: czy takie maluszki moga sie moczyc w morzu/jeziorze??

Ja byłam z małą nad jeziorem i moczyła stópki, po czym usiadła mi w wodzie - nic jej nie jest. Później ejszcze wodą z jeziorka napełniliśmy basenik i kąpała się ze swoim Tomkiem i oboje zdrowi, bez wysypek :-)

reklama
Ja mam dzisiaj jakis spadek formy...psychiczny...Jestem "rozwalona" totalnie.
Najpierw kolejna nieprzespana nocka Alana z pobudkami co godzina, dopiero przed 4rano zasnal na dluzej, do 6.30. Potem byl mega maruddny, spiacy i usypialam go od 10 do 12.20, bo ani jesc nie chcial, ani sie bawic, ani lezec, echhh. Patrzylam na niego i mialam zmienne nastroje-raz-dosc ze w kolko musze sie nim zajmowac(choc go kocham tak ze ciezko to opisac), a dwa-ze taki bedulek maly a ja do pracy za miesiac wracam.
Potem moja mama zadzwonila i oznajmila, ze jednak od 15sierpnia nie zajmie sie chlopakami(miala do 1.09, zanim Macius pojdzie do przedszkola) bo jej powrot do Pl sie przeciagnie,
na koniec moj kiero mi odpisal na maila, ze bardzo czeka na moj powrot, ze ma nadzieje, ze wniose duzo dobrego do zespolu(powinnam sie cieszyc), ale ze wroce na stanowisko konsultanta handdlowego, a w przyszlym roku jak otoworza nowe sklepy i bedzie potrzebyny nowy Kierownik Handlowy, to on wybierze najlepsza zaiteresowana osobe. I tu sie wkurzylam, bo przez kilka lat pracowalam z nadzieja na KH, udalo sie, a teraz od nowa musze sie starac...myslalam, ze bede miec pierszenstwo...Oj naiwna.
Od rana oczy mam pelne lez i tak jak pisalam wyzej nie moge sie pozbierac.
Na dodatek dzis moj M po pracy przywiezie mi Macia z przedszkola(ok 19tej) i zmyka na impreze firmowa "aby sie najesc". Napic sie nie moze bo chce jechac autem...

Kurcze, mylalam, ze pobyt nad morzem dobrze mi zrobil, naladowal akumulatory, a tu co, piaty dzien w szczecinie i juz padaja???

Do góry