reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

nagrodą w tym konkursie będzie sama nie wiem co :-) ze swojej strony zapraszam na Tiramisu w ramach nagrody oraz na kawę mrożoną :-)
dziewczyny , dopisuję się do konkursu!!!!!!!!!!!!!!
Właśnie wróciąłm od lekarza.... wszytsko zamknięte!!!!! pocieszenie jest takie że mały już bardzo nisko, ale co z tego, jak mi gin powiedział, że to może być nawet 14 dni po terminie!!!!!!!!!!!!!!!!!ja pierdz.............

reklama
Ja umówiłam się do lekarza na poniedziałek, jak potem znowu nie urodzę to znowu i znowu....
szkoda mi już kasy, bo ciągle mówi to samo:-:)-(

A moj lekarz jest udany, powiedział, że wszystko pozamykane i następna wizyta to dopiero na prawidłowy termin czyli na 27. Pomimo tego, że wizyta powinna być teraz co tydzień, powiedział, że jak cos mnie niepokoi to dzwonić i pytać, a jak odejdą wody..to od razu jechac do szpitala... więc nie wiem co z moją szyjką..i pewnie nie będę wiedziała az do odejścia wód lub skurczy co 5 minut.
A może to i dobrze...tak to bym była bardzo zniecierpliwiona.

A moj lekarz jest udany, powiedział, że wszystko pozamykane i następna wizyta to dopiero na prawidłowy termin czyli na 27. Pomimo tego, że wizyta powinna być teraz co tydzień, powiedział, że jak cos mnie niepokoi to dzwonić i pytać, a jak odejdą wody..to od razu jechac do szpitala... więc nie wiem co z moją szyjką..i pewnie nie będę wiedziała az do odejścia wód lub skurczy co 5 minut.
A może to i dobrze...tak to bym była bardzo zniecierpliwiona.
ja poprzednio u lekarza byłam 3 tyg. temu następny raz 22 we wtorek i tak samo powiedziała że jak wszystko ok to nie ma co przesadzać z wizytami i może dobrze też się mniej denerwuje...

ja poprzednio u lekarza byłam 3 tyg. temu następny raz 22 we wtorek i tak samo powiedziała że jak wszystko ok to nie ma co przesadzać z wizytami i może dobrze też się mniej denerwuje...

I bardzo dobrze. Bo mniej kasy wydajesz... a już coraz bardziej mam wrażenie, że Ci lekarze coraz bardziej naciągają....
Moja teściowa podała przykład kiedyś, jak chciała się dostać do swojej ginekolog to trzy tygodnie czekania, a jak tylko dowiedziała się że chodzi o ciężarną, to na drugi dzień już był termin... ciekawe.... ciężarna to dobra sprawa, bo jest klient na dłużej..... ehhhhhhhh już mi się nie chce marudzić na tych lekarzy i tak wszystkie znacie moje zdanie na ich temat:p

kasiulka - na polnej,bo moj lekarz jest stamtad. mam do niego isc prywatnie w pon, za 150zl po to zeby pewnie mi pow. ze nadal nic... nio i wystawi mi skierowanie do szpitala na wtorek. czyli to bedzie 5dzien po terminie.

edit : Ty jestes zalozycielka an nk naszego klubiku czerwcoweczek??? bo napisalam do Ciebie jako do moderatorki wiadomosc tam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My już po wizycie, wszystko ok, tylko mała mało przybiera na wadze:zawstydzona/y: i w poniedziałek mam iść na kontrolę, mam nadzieje, że wtedy będzie już więcej. Tak myślałam, że z tych moich piersi się nie najada:-( a i dostałam już dzisiaj swój sterylizator do butelek, w końcu skończy się gotowanie wody i wyparzanie:tak:

ale mamuś się rozpakowało wszystkim serdecznie gratuluje!!!:-D:-D a i zdjęcia maluszków prześliczne:tak::tak:

lena - u mnie trzeba tylko zaświadczenie, ze się chociaż raz u lekarza było
paulka - to pięknie Iga na wadze przybiera:tak:, zazdroszczę:-(
Elizka - ja pępuszek piskam Octaniseptem, co położna i pediatra dzisiaj pochwaliły:-D
hefi - ja też planuje dzisiaj obciąć paznkocie i szczerze powiedziwczy mam lekkeigo stresa:szok:

Ale dziś się rozprół woreczek z dzieciaczkami:-)
Ja pazurki musiałam obciąć jak najszybciej bo były strasznie długie:szok: aż byłam w szoku wyglądały jak miniaturowe tipsiki:-D

reklama
Do góry