reklama
Witajcie....
My po weselichu, nie chciało mi się iść ale warto było, troszkę potańcowaliśmy(z obawy o kolano P było bez szaleństw), pojedliśmy popiliśmy co nieco i do domu wróciliśmy zadowoleni....
Julcia była z nami na mszy i początku wesela, później babcia i dziadek zabrali ją, grzecznie poszła spać i pospała dzisiaj bez przerwy do 9.15
...kochane dziecko wiec my wyspani i zadowoleni...później pokaze
Wam kilka fotek
Madzia nie ma sprawy, dzisiaj powinniśmy podjąć decyzje kiedy jedziemy....a może chcesz pojechać z nami...

Anaklim zdróweczka dla Was
biedactwa Wy nasze....
Maltanka oby ząbki wyszły i biegunka skończyła się:-(
Mataka sto lat!!!!
Marta gratulacje kujonie;-)
Sienio a to ma być wieczór z facetem??czy cos typu wypad do spa???

Moja siostra ostatnio organizowała więc trochę mogę ją podpytać wiem że dużo gadżetów kupowała na stronce Wieczr panieski, prezenty, gadety, pomysy, zabawy, boa, kajdanki, rzki, welony.
Co ja jeszcze miałam napisać

nie wiem...
milej niedzielki
My po weselichu, nie chciało mi się iść ale warto było, troszkę potańcowaliśmy(z obawy o kolano P było bez szaleństw), pojedliśmy popiliśmy co nieco i do domu wróciliśmy zadowoleni....
Julcia była z nami na mszy i początku wesela, później babcia i dziadek zabrali ją, grzecznie poszła spać i pospała dzisiaj bez przerwy do 9.15

Madzia nie ma sprawy, dzisiaj powinniśmy podjąć decyzje kiedy jedziemy....a może chcesz pojechać z nami...

Anaklim zdróweczka dla Was

Maltanka oby ząbki wyszły i biegunka skończyła się:-(
Mataka sto lat!!!!
Marta gratulacje kujonie;-)
Sienio a to ma być wieczór z facetem??czy cos typu wypad do spa???

Moja siostra ostatnio organizowała więc trochę mogę ją podpytać wiem że dużo gadżetów kupowała na stronce Wieczr panieski, prezenty, gadety, pomysy, zabawy, boa, kajdanki, rzki, welony.
Co ja jeszcze miałam napisać

milej niedzielki
sylwialublin
Mamusia Kubusia
Madziara fotki beda ale nie dzis bo kolezanka musi my wyslac
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Sienio zapomniałam ci napisać że jeśli idziecie np na jakieś disco albo do knajpy to widziałam ostatnio fajnie wyglądającą grupę lasek które szły na panieński - wszystkie były wystrojone jak na imprezkę tylko dodatkowo miały przyczepione rogi i ogonki takie różowe! Szły taką zgrają - wszyscy się za nimi oglądali ale raczej pozytywnie reagowali ;-)
Może więc kupcie coś dla wszystkich uczestniczek - żebyście się wyróżniali ;-)
Madzieńka super że weselicho udane!!!
A co do wawy - wiesz że ja zawsze chętna tylko dzieci... hym chyba że bym je na dzień komuś sprzedała :-)
Sylwia to czekamy na koleżankę :-)
Anaklim współczuję i zdrówko podsyłam!!! Oby i ciebie szybko puściło to ch...two
A co do wawy - wiesz że ja zawsze chętna tylko dzieci... hym chyba że bym je na dzień komuś sprzedała :-)
Sylwia to czekamy na koleżankę :-)
Anaklim współczuję i zdrówko podsyłam!!! Oby i ciebie szybko puściło to ch...two

Witam sie po tygidniu sorry za nieobecnosc ale naprawde brak mi czasu a pozniej sił....
Karlita Fogia super ze z Waszymi fasolkami wszystko ok i zycze aby tak tez pozostało
Karlita nie martw sie butkami my tez takie nosimy:-)teraz juz mniej bo ciepło, jak bylismy u ortopedy jak maly mial ponad rok to mowil ze u takich maluchow to jeszcze fizjologia butki profilaktycznie i dopiero po 2 roku zycia stwierdza sie czy naprawde jest cos na rzeczy
Kainkas rozumiem cie juz teraz dlaczego jest ci mnej odkad wrocilas do pracy
Madzienka Sylwia super ze weselicha sie udały
Senio moja szwagierka ostatnio byla na panienskim i tak jak pisala Madziara sie wyroznily
Pooda paskudztwo a na wybory trzeba sie wybrac ale mam problem nie wiem na kogo i nie wiem gdzie moja komisja sie misci:-)ze mnie patriota jak....
W pracy wkoncu zaczelo sie cos dziac dostalam wkoncu ambitniejsze zadanie ale chca wyjsc o normalnej porze to nawet na wc czasem czasu nie ma, ale przynajmniej czas szybko mija.
Nie wiem co mialm jeszcze napisac, mialm wam tyle do napisania a tu pustka wiec pozdrawim
Karlita Fogia super ze z Waszymi fasolkami wszystko ok i zycze aby tak tez pozostało
Karlita nie martw sie butkami my tez takie nosimy:-)teraz juz mniej bo ciepło, jak bylismy u ortopedy jak maly mial ponad rok to mowil ze u takich maluchow to jeszcze fizjologia butki profilaktycznie i dopiero po 2 roku zycia stwierdza sie czy naprawde jest cos na rzeczy
Madzienka Sylwia super ze weselicha sie udały
Senio moja szwagierka ostatnio byla na panienskim i tak jak pisala Madziara sie wyroznily
Pooda paskudztwo a na wybory trzeba sie wybrac ale mam problem nie wiem na kogo i nie wiem gdzie moja komisja sie misci:-)ze mnie patriota jak....
W pracy wkoncu zaczelo sie cos dziac dostalam wkoncu ambitniejsze zadanie ale chca wyjsc o normalnej porze to nawet na wc czasem czasu nie ma, ale przynajmniej czas szybko mija.
Nie wiem co mialm jeszcze napisac, mialm wam tyle do napisania a tu pustka wiec pozdrawim
Sienio zapomniałam ci napisać że jeśli idziecie np na jakieś disco albo do knajpy to widziałam ostatnio fajnie wyglądającą grupę lasek które szły na panieński - wszystkie były wystrojone jak na imprezkę tylko dodatkowo miały przyczepione rogi i ogonki takie różowe! Szły taką zgrają - wszyscy się za nimi oglądali ale raczej pozytywnie reagowali ;-)
Madzia a może to moja siostra szła, bo ona ostatnio była starszą i właśnie pokupowała dla wszystkich gadżety
Co do warszawy to tez mamy w planach sprzedać Julcię

Madzia a jak Julek po wizycie, co mówił lekarz???
Ja właśnie wybieram się na wybory ale pogoda beznadziejna

Marzenko super że w pracy już ok, ale do wc też czasami wychodź bo tak nie można siusiu trzymać:-):-):-):-)
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Marzenka brakuje nam ciebie - i na forum i w czwartki w bugi... :-(
cieszę się że w pracy ok!!!! Ucałuj od nas Mateuszka... a jak mu w domu bez mamy? przyzwyczaił się już czy rano macie trochę płaczów?
Madzieńka lekarz powiedział że pięknie się wygoiło wszystko i że jeszcze sama końcóweczka jest przyklejona ale poczekamy i zobaczymy - może sama się odklei a jak nie to kiedyś najwyżej się powtórzy ten zabieg odklejenia ale to kiedyś bo to nie jest już żadne zagrożenie...z tego zapalenia się nie będą robić ;-) więc jesteśmy już szcześliwi i wreszcie odetchnęliśmy z ulgą! A co do basenu - powiedział że nie widzi przeciwwskazań!
cieszę się że w pracy ok!!!! Ucałuj od nas Mateuszka... a jak mu w domu bez mamy? przyzwyczaił się już czy rano macie trochę płaczów?
Madzieńka lekarz powiedział że pięknie się wygoiło wszystko i że jeszcze sama końcóweczka jest przyklejona ale poczekamy i zobaczymy - może sama się odklei a jak nie to kiedyś najwyżej się powtórzy ten zabieg odklejenia ale to kiedyś bo to nie jest już żadne zagrożenie...z tego zapalenia się nie będą robić ;-) więc jesteśmy już szcześliwi i wreszcie odetchnęliśmy z ulgą! A co do basenu - powiedział że nie widzi przeciwwskazań!
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
witam i ja niedzielnie
anaklim dobrze że chłopcy juz lepiej się czują

a tobie zdrówka zyczę

marta gratuluje piatki, zdolna bestyja z ciebie

Madzienka super że weselicho udana

, a Julcia dzielna diewczynka i fajnie że dała się wam wyspać

marz fajnie że w pracy juz lepiej

Madziara dobrze, że Julek już lepiej i oby następny zabieg nie był potrzebny

a my juz na wyborach bylismy, choc pogoda nie nastraja do wyjścia z domku

, potem kuzyni przyjechali trzema córami:-):-):-) a żesz ile te dziewuchy energii mają

wybawiły Mikołaja

ązsie nadziwić nie mogł że tyle głow do niego zagląda

anaklim dobrze że chłopcy juz lepiej się czują

marta gratuluje piatki, zdolna bestyja z ciebie

Madzienka super że weselicho udana

marz fajnie że w pracy juz lepiej

Madziara dobrze, że Julek już lepiej i oby następny zabieg nie był potrzebny

a my juz na wyborach bylismy, choc pogoda nie nastraja do wyjścia z domku

Madziara oj ja tez tesknie, a Mateusz wiekszosc czasu spedza z M wiec albo wychodza przede mna wiec jest szczesliwy ze wychodzi z domu albo sie szykuja i M jakos go zajmuje, ale trzy dni był z siostra M wszystko jest ok spi jej ladnie je tez ale rano szykuje sie ze mna i czuje ze ja zaraz bede wychodzila wiec chce isc na dwor i wtedy placze. Ale chwile ponarzeka i zaraz wychodza i oni na plac zabaw.
Marta zdolniacha z Ciebie kobitka i w domu na piatke sie spisujesz i w szkole
Mandziula wyobrazam sobie jego zdziwienie ale tez i radosc
Senio jak szkolenie i Julcia
Ja juz po glosowanku, kosciolku i zakupkach. Pampersy mlek i soki kupione no i byly zakupy na zapiekanki kt teraz wcinamy z Mateuszem. Od jutra znowu maly kieracik ale postaram sobie tak organizowac czas aby miec chwile dla Was.
Marta zdolniacha z Ciebie kobitka i w domu na piatke sie spisujesz i w szkole
Mandziula wyobrazam sobie jego zdziwienie ale tez i radosc
Senio jak szkolenie i Julcia
Ja juz po glosowanku, kosciolku i zakupkach. Pampersy mlek i soki kupione no i byly zakupy na zapiekanki kt teraz wcinamy z Mateuszem. Od jutra znowu maly kieracik ale postaram sobie tak organizowac czas aby miec chwile dla Was.
reklama
Witam sie po tygidniu sorry za nieobecnosc ale naprawde brak mi czasu a pozniej sił....
oj no nie ma czasu a jeszcze Hania jest taka absorbujaca, czasem zaluje ze poszlam do tej pracy bo malo co zostaje po oplaceniu niani i dojazdow no ale od czegos trzeba zaczac a teraz w lbn-ie strasznie ciezko z praca przynajmniej w moim zawodzie
Madzia a może to moja siostra szła, bo ona ostatnio była starszą i właśnie pokupowała dla wszystkich gadżety
Co do warszawy to tez mamy w planach sprzedać Julcięwiec pomyśl kto byłby chętny podkupić maluchy na kilkanaście godzin i jedziemy
Madzia a jak Julek po wizycie, co mówił lekarz???
Ja właśnie wybieram się na wybory ale pogoda beznadziejna
Marzenko super że w pracy już ok, ale do wc też czasami wychodź bo tak nie można siusiu trzymać:-):-):-):-)
no fajny taki panienski, ostatnio moja kumpela robila i mieli jakies takie uszy rozowe
ja też po wyborach
witam i ja niedzielnie
a my juz na wyborach bylismy, choc pogoda nie nastraja do wyjścia z domku, potem kuzyni przyjechali trzema córami:-):-):-) a żesz ile te dziewuchy energii mają
wybawiły Mikołaja
ązsie nadziwić nie mogł że tyle głow do niego zagląda
![]()
no to miałaś troche luzu jak dziewczynki Mikołajka zabawiały
a jutro znowu do pracy
Madzienka- fajnie ze na weselu pobawiliście sie troszke
dziewczyny macie moze namiary na jakies domki nad jeziorkami tutaj niedaleko nad zagłęboczem albo <Ługcze, wogole jakie tam ceny?? bo M z hania mial do gdanska wybywac ale za daleko a i ja nie moge jechac przez ta prace to zdecydowali ze zostana w lbn-ie ..a Wy jakie plany macie na wakacje???
o i do bugi bym poszła z Hanią ,mam wolny wtorek 29 to moze sie wybiore, bo po południu to nawet nie ma kiedy..ale się zobaczy jeszcze
pa