Witajcie:-)
Tu od rana pompuje deszczem, że hej
Siedzę z małym sama, bo M pojechał odwieźć kolegę na lotnisko do Krakowa i ma wrócić późnym popołudniem. Wtedy idziemy głosować
Kuba też już chwyta zabawki, ale udaje mu się krótko utrzymać i zupełnie nie wie, co ma z tym robić
Bardziej lubi bawić się zawieszkami przy leżaczku czy karuzelce.
Ostatnio ma też ochotę ze mną gadać przy jedzeniu i te jego różne 'agu' wydawane przez smoczek są przezabawne
Dlatego ja mam zablokowane oglądanie zdjęć przez nieznajomych i nie przyjmuję zaproszeń od tych przeróżnych dziwnych kont.
Tu od rana pompuje deszczem, że hej

Siedzę z małym sama, bo M pojechał odwieźć kolegę na lotnisko do Krakowa i ma wrócić późnym popołudniem. Wtedy idziemy głosować

Kuba też już chwyta zabawki, ale udaje mu się krótko utrzymać i zupełnie nie wie, co ma z tym robić

Ostatnio ma też ochotę ze mną gadać przy jedzeniu i te jego różne 'agu' wydawane przez smoczek są przezabawne

Też o tym słyszałamtrafilam na forum o pedofili na NK -to dla tych co maja tam konto, https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/pedofilia-na-naszej-klasie-20889/ poczytajcie sobie - mnie to przerazilo, normalnie nie moglam uwierzyc. Niewiem co bym zrobila jakbym znalazla tam zdjecia Alana ;(.