reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie:-)

Tu od rana pompuje deszczem, że hej:crazy:
Siedzę z małym sama, bo M pojechał odwieźć kolegę na lotnisko do Krakowa i ma wrócić późnym popołudniem. Wtedy idziemy głosować:tak:

Kuba też już chwyta zabawki, ale udaje mu się krótko utrzymać i zupełnie nie wie, co ma z tym robić:-D Bardziej lubi bawić się zawieszkami przy leżaczku czy karuzelce.
Ostatnio ma też ochotę ze mną gadać przy jedzeniu i te jego różne 'agu' wydawane przez smoczek są przezabawne:-D

trafilam na forum o pedofili na NK -to dla tych co maja tam konto, https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/pedofilia-na-naszej-klasie-20889/ poczytajcie sobie - mnie to przerazilo, normalnie nie moglam uwierzyc. Niewiem co bym zrobila jakbym znalazla tam zdjecia Alana ;(.
Też o tym słyszałam:no: Dlatego ja mam zablokowane oglądanie zdjęć przez nieznajomych i nie przyjmuję zaproszeń od tych przeróżnych dziwnych kont.

reklama
moj znowu spi...widocznie wysypia sie po wczorajszym, bo nie dosc, ze w nocy nie spal, to jeszcze w dzien zapomnial o drzemkach....

Redan tez trzyma grzechotki tylko przez sekunde, dwie i wyrzuca, woli te zabawki przyczepione do sznurka....

A gdybym miala zostawic malego z M to bym chyba nie odczepila sie od komorki...hehehehe...dzwonil by za kazdym razem jak maly by zakwilil tylko....dla niego kazdy placz oznacza, ze jest glodny...jak mu probuje wytlumaczyc, to wlatuje jednym uchem, a wylatuje drugim....no ale przynajmniej probuje

czytam o Waszych mezach opiekujacych sie dzieciaczkami i nawet jesli im bardzo nie wychodzi to i tak Wam zazdroszcze. Moj M nie widzial Olenki od 2 miesiecy. Pracuje zagranica i niestety Olcie widzi tylko na zdjeciach i na filmikach. No ale jeszcze trzy tygodnie i bedziemy juz w trojke! Juz sie nie moge doczekac! Ciekawe jak Ola zareaguje!
Czy Wasze bobasy reaguja jakos na obcych? boja sie?

Witajcie

Dzisiaj pogoda do bani :wściekła/y:

Nesiaa - mój synek wszystkich akceptuje, a uśmiecha się tylko do niektórych. Ostatnio była u nas ciocia ze swoją wnuczką, która ma 4 latka, ciocia nie mogła się doprosić o uśmiech, a Majka się poprzymilała do niego i od razu obdarzył ją pięknym uśmiechem :-D

Co do nk, to ja mam też galerię zablokowaną dla nieznajomych, a poza tym jakoś szczególnie nie szaleję z dodawaniem zdjęć. Okropne jest to o czym pisałaś Marela.

Mój Szymek bardzo polubił jedzenie łyżeczką i to do tego stopnia, że po zjedzeniu kaszki nie chciał pić mleka z butelki. A jaka była awantura, jak się skończyła ta kaszka :szok::-D Tak mu smakowało :tak: Ale mieliśmy wszyscy ubaw :-D

Mimo brzydkiej pogody życzę miłego dnia :happy:

No i mojego Malca znow wysypalo :-( tym razem nie buzia a kazde zgiecie (lokic, nozki, przeguby i kazda faldka) jest czerwone:-( a w okolicy kolan i lokci ma szorstka skore i caly robi sie przesuszony i szorstki. Nie jem juz nabialy z 2 miesiace, ani pomidorow, bananow, jaj, ryb, czekolany, orzechow, cystrusow, truskawek nic z tych rzeczy. Nic nie wprowadzalam nowego do diety i nie zmienialam plynu do prania, swoje ubrania tez piore w lovelii.
Macie jakis pomysl co to moze byc? Boje sie,ze to atopowe zapalenie skory:-(

reklama
Mysza m po tym co napisałas to nie wiem co moze być Twojemu malcowi, wykluczłas chyba wszystkie możliwości.
Dzis u mnie było z 12 stopni a jeszcze w zeszłym tygodniu ponad 30 .
dziewczyny szczepiłyście dzieciaczki na pneumokoki jeżeli tak to jak po tym szczepieniu zachowywały się wasze dzieci, ja się w koncu zdecydwałam synflorixem szczepiłam 200zł szczepionka ale mała po tym bardzo płaczliwa i lekki stanpodgoraczkowy miała

Do góry