reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Paulka masz naprawde mega glowe z maluszkiem 5 egzaminow

Kasiulka piekne zdjecie a Hania jaka dorodna, po tym moim chomiczku patrze na wszytskie wieksze dzieciaczki z nieukrywanym zachwytem, tez bym chciala choc troszke tluszczyku na nim zobaczyc

Cobra spokojnie tyle wytrzymalas to wytrzymasz pare godzin i maz zdazy :)

Lena rybki teraz czyscisz ??

Trzymam kciuki za szybkie porody dzis w nocy

A moja drobinka spi slodko nie oprozniwczy wczesniej mleczarni , juz czuje ze sie robia kamienne. Wsatl dzis rano ok 7 zasnal przy mnie i spal do 11.30 potem, zasnal ok 14 i dopiero zamieszanie wywolane gosciami go obudzilo po 17. Pociumkal wykapal sie i znow spi. Ja popoludniu zdazylam zaliczyc wybory i sklep z olafkiem, Jutro rejestrujemy Eryka tylko dalej nie wiem jakie drugie imie po dziadku czy po pradziadku a czasu coraz mniej

He he he kochana ja jedynie mogę usmażyc albo upiec nigdy bym nie zabiła takiej rybeczki;)

reklama
Lena z tych "przeterminowanych" to chyba tylko my dwie już zostałyśmy? ja zaraz zwariuję

Zdec ty pewnie będziesz pierwsza rozpakowana niż ja, więc sobie zapisz mój nr i wtedy zamieszę wiadomość na wątku SMS ;-)

Oj Kochana tylko my dwie takie;)
ale za to jakie niepowtarzalne;-), mamy szansę wygrać konkurs na najdłuższą ciąże, tylko z nagrodą będzie klops jak bym wygrała bo obiecałam tiramisu i kawę mrożoną, ale jak wygram to sobie sama nie zrobię, bo mi się nie będzie chciało :-D

a nie jeszcze Cobra jest w naszym gronie

ale za to jakie niepowtarzalne;-), mamy szansę wygrać konkurs na najdłuższą ciąże, tylko z nagrodą będzie klops jak bym wygrała bo obiecałam tiramisu i kawę mrożoną, ale jak wygram to sobie sama nie zrobię, bo mi się nie będzie chciało :-D

a nie jeszcze Cobra jest w naszym gronie

no wlasnie.prosze o mnie nie zapominac:D

reklama
Do góry