Witam Kochane dwupaczki :-)
u nas nocka spokojnaprzespana z pobudkami co 3-4 godzinki. Kacper wczoraj miał jakiś ciężki dzień pręzył sie wyginał i cały czas wisiał na cycku
![]()
magda m, u mnie podobnie juz od jakis 7 dni. z tym, ze pierwsze wzdecia nie przeszly, raczej sie wzmogly. teraz wiem, ze moj milus ma kolki. moj straszy tez to mial, wiec stosuje wszystkie sposoby jakie znam, ale widze, ze to co dzialalo na starszego nie za bardzo dziala na milana, i na odwrot. poki co cieply woreczek z pestek winogronow rozluznia go najlepiej.
sliczne fotki, sliczne dzidziusie :-)
ja nie moge sie zupelnie pozbierac aby miec chwile aby wkleic fotki. juz mi laski na styczniowkach marusza, ale dwojka dzieci nie zostawia ani chwili czasu dla siebie...
przespana z pobudkami co 3-4 godzinki. Kacper wczoraj miał jakiś ciężki dzień pręzył sie wyginał i cały czas wisiał na cycku

Po kolejnym dniu kiedy spędzała czas non stop przy cycu przysypiając, budząc się i podjadając na zmianę powiedziałam dość, bo często nie jadła tylko sobie cmokała bez połykania. Na początku trudno jej było zmianę zaakceptować a teraz wystarczy czasem na kilka minut podmienić pierś na smoka i już spokojnie śpi i ja nie spędzam przy niej kilku godzin z rzędu, a dochodziło czasem i do 7-8 godzin takich sesji... Sporo aktywności przejawia wieczorkiem i wtedy niestety zaczynają ją męczyć jakieś gazy w brzuszku, obawiam się, że to może sygnalizować, że będziemy mieli problem z kolkami... Ale damy jakoś radę