reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Agi78 ja głosują na 24 jeśli chodzi o ciebie ;-)
A ja sobie poproszę/ życzę w czwartek też 24 hihi i jak można jeszcze sobie życzyć :-Dto życzę sobie szybko i lekko hahaha
Dzień ojca to chyba będzie teraz najbardziej pożądany termin hahah

reklama
I mój spacer też chyba nie pomógł....niestety.....A dziś byłam taka ambitna że nawet nie korzystałam w sklepach z ruchomych schodów tylko normalnie....z językiem na brodzie wspinałam się po normalnych......:-)
.....Dziewczyny ja obstawiam że urodzę do 25 czerwca.....a co mi tam.....jak sobie tak założę to może będzie łatwiej czekać....Ja stawiam u siebie na 25 czerwca....A Wy jak obstawiacie????:-)
ja się napewno przeterminuje:cool:. obstawiam 29 czerwca:eek:

witajcie "marudy":-D wspólczuje wam tego oczekiwania bo wiem, że czas wlecze się straasznie, ale przyjdzie i czas na was:tak::tak:
u nas kiepskawo, byliśmy na kotroli wagowej i dalej słabo przybiera:-( przychodnia wypozyczy nam wage i mamy ją ważyc, poza wagą w miare oki, spi w nocy, jedynie pod wieczór marudzi:zawstydzona/y:
Któras z was chyba Lencja pisala o problemach z kąpielą, u nas tez na poczatku był placz, ale teraz powoli chyba mała się przyzwyczaja i juz tylko troche na początku kwili ale się potem uspokaja, więc mam nadzieje, ze idzie ku lepszemu:-D zeby tylko jeszcze ta wage unormowac!
Cos zdec się nie odzywa, może juz na porodówce:-D
Pozdrawiam wszystkie mamusie i oczekujace na swoje malenstwa, oby porody nastapiły jak najszybciej!

Stella ja uwazam ze nic nie pomaga, a dzidzia i tak wyjdzie wtedy kiedy sama bedzie chciala. Ja spacerowalam, sprzatalam, ujezdzalam meza (teraz juz nie moge bo czop odszedl), chodzilam szybko po schodach a dzis umylam okna (w dziennym, w kuchni, u dzidzi i w lazience, jeszcze mi na jutro sypialnia zostala) i DALEJ NIC. Te wszystkie przyspieszacze to pic na wode.
Polezalam chwile, odpoczelam i teraz mam takiego powera ze az mnie nosi - cos bym jeszcze porobila ale juz nie mam co.

Agi u mnie moja tesciowa obstawia ze bedzie 25 czerwca. To moj termin z OM. Juz sie oswoilam z mysla ze chyba jednak to bedzie poczatek lipca, bo nic a nic sie u mnie nie dzieje.

hmm a co ma czop do współżycia??

Ostatnia edycja:
Agi78 ja głosują na 24 jeśli chodzi o ciebie ;-)
A ja sobie poproszę/ życzę w czwartek też 24 hihi i jak można jeszcze sobie życzyć :-Dto życzę sobie szybko i lekko hahaha
Dzień ojca to chyba będzie teraz najbardziej pożądany termin hahah

Sporo tych życzeń.....ale podobają mi się.....ja też chcę lekko, łatwo i przyjemnie....no i szybko oczywiście.....

Ja też jestem za byle juz tylko urodzić.....
A dziś tak mnie boli w kroku że szok....Mam takie uczucie jakbym miała główkę malutkiej między nogami.....Straszne....Chodzić ciężko!!!!!
to podobnie jak u mnie ja mam wrażenie że zaraz ze mnie coś wypłynie liczę na to z każdym mocniejszym uciskiem że wody odpłyną, choć też myślę że to moje spojenie łonowe boli które swojego czasu trochę się rozeszło

Lena czop zabezpiecza przed wszelkimi infekcjami i bakteriami ktore moglyby sie przedostac do dziecka - czytalam o tym a jak mi wypadl to jeszcze sie upewnilam u mojej ginki i ona potwierdzila. Tzn powiedziala ze lepiej nie, zeby zadne bakterie sie nie przedostaly

znalazlam tutaj cos na ten temat:
Objawy przedporodowe Rodzina - Ciąża - Poród - Ciąża - Rodzina - Polki - Kobieta - Starania o dziecko - Przebieg ciąży - Ciążowe dolegliwości - Poród - Pielęgnacja ciała w ciąży - Zdrowie w ciąży

Wiesz co no właśnie ja wiem, że on chroni przed infekcjami!!!Ja pytałam czy po odejściu czopa mogę współżyć to moja powiedziała, że jak najbardziej;)Emali też tak powiedziała;)

reklama
Wiesz co no właśnie ja wiem, że on chroni przed infekcjami!!!Ja pytałam czy po odejściu czopa mogę współżyć to moja powiedziała, że jak najbardziej;)Emali też tak powiedziała;)

no wlasnie z lekarzami tak jest. Kazdy mowi co innego a potem nie wiadomo co robic. To moze jednak sprobuje i ja... moze nic sie nie stanie

Do góry