reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
No zazdroszczę Wam dziewczyny tego wyjazdu. Może następnym razem uda mi się również z Wami pojechać:tak:

A my wczoraj wróciliśmy z Krety. Było super, pogoda jak na zamówienie. Bartek się wyszalał w wodzie, morze cieplutkie, basen pod oknami, mnustwo dzieciaków.
Bartek nauczył się pilnować swoich zabawek (wcześniej jak ktoś mu zabierał to oddawał bez słowa) ale i zaczął zabierać co fajniejsze zabawki, więc trzeba było pilnować żeby się nie rozbestwił i nie zabierał.
No i chodziliśmy na mini disco dla dzieci gdzie Bartuś szalał z innymi dzieciakami :)
Słowem wyjadz udany:tak::tak:
Jak się rozpakujemu wrzucę pare fotek na zamknięty.

Laski jest propose....weekend w spa bez mężów i dzieci;-) np w listopadzie jak juz bedzie szaro, buro i ponuro co by nas deprecha nie dopadła? Jest troche czasu co by sobie troche kasy odłożyć. Z kazdej wypłaty po 100 chce sobie odłożyc i w sumie wiecej jak 500 zł bym nie chciała wydac. Co Wy na to??

reklama
ja chcę, ja chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Choć myślę że październik by był najlepszy bo od listopada trza na święta odkładać:)))

Do góry