reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
katarzynajanicki nie chcę Cię denerwować, ale kiedy Twój lekarz zamierza Cię położyć do szpitala??

do szpitala mam skierowanie na czwartek, mam byćo 9:00 rano, dostane podobno coś na wywołanie porodu

a do czwartku to chyba sfiksuję z nerwów, z mężem to się nawet w nocy pokłóciłam, jak wstawałam do klopika, ale co tam moje problemy, w porównaniu z tym co mama_czerwcowa przeżywa teraz, jesteśmy z tobą kochana ;)

Ostatnia edycja:
do szpitala mam skierowanie na czwartek, mam byćo 9:00 rano, dostane podobno coś na wywołanie porodu

a do czwartku to chyba sfiksuję z nerwów, z mężem to się nawet w nocy pokłóciłam, jak wstawałam do klopika, ale co tam moje problemy, w porównaniu z tym co mama_czerwcowa przeżywa teraz, jesteśmy z tobą kochana ;)

Pewnie oksytocynę Ci dadzą. Mam nadzieję że jakoś pójdzie

Jestem po krótkiej rozmowie z lekarzem. Brak mi słów. Powiedział, że mamy się przygotować na najgorsze i zapytał, czy chcemy ochrzcić małą w szpitalu. Zgodziliśmy się.

` Skarbie nie założysz białych falbanek, mama Cię otuli` ; (((:)-(

Jestem po krótkiej rozmowie z lekarzem. Brak mi słów. Powiedział, że mamy się przygotować na najgorsze i zapytał, czy chcemy ochrzcić małą w szpitalu. Zgodziliśmy się.

` Skarbie nie założysz białych falbanek, mama Cię otuli` ; (((:)-(

ci lekarze czasem gadająjak by serca nie mieli............ czasem muszą przekazać jakąś wiadomośc, ale robią to w taki sposób, że jeszcze bardziej człowieka dobijają

muszę poczytac skąd się ta sepsa bierze.....

Ostatnia edycja:
Boze skad u takiego maluszka sepsa?!masakra
Ja znowu srednio wyspana i swedzaca. Umówiłam sie do dermatologa prywatnie,wczesniej do ogolnej ide,moze mi cos powie i na KTG. Od przedwczorajszej nocy,czasem przy skurczach czuje takie kłucie w kregoslupie... mam nadzieje,ze to nie swiadczy o tym,ze bede miala porodowe bole krzyzowe...
Dosyc mam!!
A wasze dzieciaczki takie slodkie,jeju...

Witam!
ale dziś niewyspana jestem:no:będe mósiała się w dzień przespać bo nie wyrobie mała w dzień śpi jak aniołek a w nocy co chwila się budzi może ze 4 godz przespałam a ona najlepiej by przy cycu kimała
milka-sałaty wszelkiego rodzaju są dozwolone przy karmieniu także wcinaj ile wlezie ja wczoraj zjadłam pół miseczki truskawek na próbe bo niewytrzymałam ale małej nic nie jest więc w małych ilościach będe je jadła
agast-co do pomidorów to są bardziej uczulające od truskawek i są na zakazanej liście z ogórkami też trzeba uważać co prawda to jak wróciłam ze szpitala to odrazu kanapki z pomidorem były grane niewiedziałam że nie można dopiero póżniej doczytałam ale małej nic nie było:-p
mama_czerwcowa-trzymam kciuki za małą

mama_czerwcowa nadzieja umiera ostatnia!
Wierzę że pomimo tego że Marcelinka jest malutka będzie miała duży siły żeby walczyć!
Modlę się za nią i jestem z wami sercem, trzymajcie się...

reklama
22/06/10r.
Marcelinka Blanka o godzinie 10:01 powiększyła grono Aniołków. ; (

[*] Tęsknimy córeczko, dlaczego właśnie Ty ? ; ((:)-:)-:)-(
Czuwaj nad Mamusiami i dziecinkami Królewno ;(

Ostatnia edycja:
Do góry