reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

Patrycja jest w stanie krytycznym dostała leki uspokajające, nie miejcie do niej pretensji, czuła że musi Was poinformować.Jak zabierali małą nie chciała jej oddac. Marcelka nie była moją biologiczną córeczką,ale bardzo ją kochałem i nadal kocham. Pozdrawiam Arkadiusz.

Jesteśmy cały czas zalogowani tutaj, co nie znaczy, że cały czas tutaj siedzimy.

reklama
Patrycja jest w stanie krytycznym dostała leki uspokajające, nie miejcie do niej pretensji, czuła że musi Was poinformować.Jak zabierali małą nie chciała jej oddac. Marcelka nie była moją biologiczną córeczką,ale bardzo ją kochałem i nadal kocham. Pozdrawiam Arkadiusz.

Jesteśmy cały czas zalogowani tutaj, co nie znaczy, że cały czas tutaj siedzimy.
Mamy Cię Trollu

:-D dzieki fifi

nie dajmy sie zwariowac dziewczyny... wiem ze smierc dziecka jest najgorszym co sie nam w zyciu moze przydarzyc ale robic sobie z tego jaja, nic tylko po mordzie walic :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
BRAWO!!!!
Paszoł won buraku!!

Przestaję wierzyć dziewczynom które pojawiają się tylko na chwilę!!
W poprzedniej ciązy byłam zalogowana na wątku Wrzesień 2009 ale napisałam tam raptem kilka postów, więc nie czułam potrzebu informowania dziewczyn o mojej stracie!!

Do góry