reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Ponawiam pytanie kilku dziewczyn : CO Z MAMULICĄ? Mary wiesz coś?

Mary ja mam prawko od wrzesnia iw ciaz troche sie stresuja jazda w nieznanych miejscach , ale ineczej jezdzic sie nie naucze jak na własnych bledach. Trzeba przełamac opory i wsciasc za kółko. Sa jednak tez tacy ludzie , których paniczny strach paralizuje i tacy w ogóle nie powinni prawka zdawac.Mam nadzieje , ze nie jestes jedna z nich;-)

Etna pisałam juz 2 emaile do tych ludzi z basenu i cichosza, mam nadzieje, ze mi ten wtorek nie ucieknie sprzed nosa:-(
Nie mam pojęcia co z Mamulicą :no:
ja się nie odzywałam bo to ona w końcu zmieniła kółko zainteresowań..A dziewczyny z "listopadówek bis" nic nie wiedzą? :confused:
Ja widze tylko po zdjęciach na nk ze zyje i ma się dobrze.

Tez mam nadzieję ze nie należę do tych ludzi, a co sie okaże to zycie pokaże.
Mysle ze te wykupione jazdy będą dla mnie kluczowe...

mary tak apropo weszlam na Twoj profil a tam zdjecie z wesela z tej sukni :D:D:D chyba nie pokwazywalas ich co ? bo ja nie kojarze :> chyba ze wstawialas to ide poszukac :D
Nieee no - chyba pokazywalam :sorry:

Prosze - specjalnie dla ciebie ;)

Załączniki

• DSC00406.jpg
    DSC00406.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC00422.jpg
    DSC00422.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Dzieki :D prawdziwa gwiaza bylas :D:D:D
Już nie przesadzaj... :eek::zawstydzona/y::sorry:

i to całkiem odważna gwiazda! Świetnie wyglądałaś!
A co sie będę po kątach chować...? ;-):-D
Taką sukienkę kupiłam to ubrałam. Teraz mam problem z sierpniem bo kolejne wesele a wiekszość ludzi ta sama bedzie no i tak nie wypada w tej samej...
ehhh znowu wydatki... no i znaleźć jakąś ładną i do mnie pasującą to też sztuka... :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Etna pisałam juz 2 emaile do tych ludzi z basenu i cichosza, mam nadzieje, ze mi ten wtorek nie ucieknie sprzed nosa:-(
Zapisać was?????????????? jak tak to daj mi dane Antosia na priva i jestem jutro na basenie o 18 :)))) (myslalas juz o prezencie?)
No i najważniejsze jak EGZAMIN???? nic sie nie chwalisz, trzymałam kciuki
Nieee no - chyba pokazywalam :sorry:

Prosze - specjalnie dla ciebie ;)
Piekna suknia i jej wlascicielka, nic dodać nic ująć

dziewczyny macie jakies pomysły na prezen dla naszych tatusków z okazji ich jutrzejszego świeta? bo ja nie wiem co by tu wymyslec w imieniu pawełka

Do góry