Kasiiula
mamusia Pawełka :)
mamulica dodaje fotki na nk wiec chyba tu tylko nie zaglada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam pojęcia co z MamulicąPonawiam pytanie kilku dziewczyn : CO Z MAMULICĄ? Mary wiesz coś?
Mary ja mam prawko od wrzesnia iw ciaz troche sie stresuja jazda w nieznanych miejscach , ale ineczej jezdzic sie nie naucze jak na własnych bledach. Trzeba przełamac opory i wsciasc za kółko. Sa jednak tez tacy ludzie , których paniczny strach paralizuje i tacy w ogóle nie powinni prawka zdawac.Mam nadzieje , ze nie jestes jedna z nich;-)
Etna pisałam juz 2 emaile do tych ludzi z basenu i cichosza, mam nadzieje, ze mi ten wtorek nie ucieknie sprzed nosa:-(
Albo zagląda i się nie odzywa....mamulica dodaje fotki na nk wiec chyba tu tylko nie zaglada
Nieee no - chyba pokazywalammary tak apropo weszlam na Twoj profil a tam zdjecie z wesela z tej suknichyba nie pokwazywalas ich co ? bo ja nie kojarze :> chyba ze wstawialas to ide poszukac
![]()
Już nie przesadzaj...Dziekiprawdziwa gwiaza bylas
![]()
A co sie będę po kątach chować...? ;-)i to całkiem odważna gwiazda! Świetnie wyglądałaś!
Nieee no - chyba pokazywalam
Prosze - specjalnie dla ciebie![]()
Zapisać was?????????????? jak tak to daj mi dane Antosia na priva i jestem jutro na basenie o 18Etna pisałam juz 2 emaile do tych ludzi z basenu i cichosza, mam nadzieje, ze mi ten wtorek nie ucieknie sprzed nosa:-(
Piekna suknia i jej wlascicielka, nic dodać nic ująćNieee no - chyba pokazywalam
Prosze - specjalnie dla ciebie![]()