reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Hej dziewczyny:-)
Co to te listopadówki bis??
Ja kupiłam dzisiaj w imieniu Marysi dla tatusia - spinki do koszuli, bo gadał kiedyś, że sobie musi kupić:-D..
Mary - sukienka prześliczna, jak i Ty!!A ja kupiłam podobną na wesele, na które idziemy 3 lipca:-)..

reklama
Hej dziewczyny:-)
Co to te listopadówki bis??
Ja kupiłam dzisiaj w imieniu Marysi dla tatusia - spinki do koszuli, bo gadał kiedyś, że sobie musi kupić:-D..
Mary - sukienka prześliczna, jak i Ty!!A ja kupiłam podobną na wesele, na które idziemy 3 lipca:-)..
listopadówki bis - to grupa ktora powstala w wyniku sporów na forum

No to musze pogratulowac ci gustu... ;-)

No i dziękuje wszystkim za komplementa :-p

No ja pamiętam że cieszyła się że w końcu nudno na forum nie jest i podrzegała atmosferę. Być może źle pamiętam - Kasia pomóż, bo skoro potwierdzasz to może pamiętasz lepiej :-p Zresztą i tak znaczenia cala sprawa juz nie ma.

byla afera o literki ze któraś pisala ze literki bedzie pokazywała czy przyklejała dla dziecka i ono uczyć sie czytać będzie tzn bedzie szybciej czytało dzieki temu <chyba nic nie pokręciłam ;P > no i byla zywa dyskusja ;] po czym dziewczyny passi, mamulica, nefre i inne doszły do wniosku ze u nas nudno i poszły se załozyły <agissa załozyła> nowa grupę Listopadówki Bis Listopadówki 2009 bis - Forum BabyBoom gdzie wstęp miały wszystkie chętnie tylko o pozwolenie trzeba było prosić jednak okazało sie ze to dla wybranych grupa ;] i wszystkie uczestniczki milczały jakiś czas po czym chyba im tam nudno było i powróciły ;]

Kasiula - świetny teleraficzny skrót calego zamieszania ja nie bardzo wtedy wiedziałam o co chodzi, dzieki twojemu postowi mi sie rozjaśniło :tak:

mary super kiecka :tak: ,chyba chwaliłaś się że kupiłaś ale zdjęć z imprezy nie było ,tylko ile dobrze pamiętam to było zdjęcie z domu (kojarze kominek) ;-)
mój D stwierdził jak był dzień babci i dziadka że on prezentów nie będzie robił w imieniu Kuby , niech poczekają aż podrośnie i będzie sam mógł coś zrobić itd , więc odpuszczamy sobie :-)

POWRACAM!!! Coraz ciekawiej się tutaj robi więc nie chcę nic przegapić :-D
Pewnie jedne się ucieszą bądź nie, inne pewnie płaczą :-D:-D:-D
Ale jak to napisała kiedyś pewna mądra listopadówka to jest forum i udzielać się na nim może każdy .
Zaznaczam, że na żadną zaczepkę już nie zareaguję :cool:
Kamcia powróciła chociaż napisała (i chyba usunęła...) ze na BB nie będzie już siedzieć/zaglądać, po czym powróciła, więc co mi tam.
Między Klaudzią i Kamcią doszło do ostrej wymiany zdań :szok: szok...
Widzę, ze będziemy miały nowe moderatorki WSPANIALE!!!
Och kurczę ale jak widzę ze Dziunkę wkurzyłyście :szok::-D:eek:..........

Ps. Pewna mama zarzuciła mi ze się kłócę :confused::hmm: ale widzę, ze kłótnia i bez mojego udziału się odbyła więc chyba nie byłam taka najgorsza. Zauważyłam też, że kłotnie zaczynają się ciągle od tyhc samych Mamuś :confused2: ale co mi tam.

Za niektórymi to się nawet stęskniłam :tak:

reklama
Ulenko ja zostaję:cool2: nadal moderatorką będę chyba że o czymś nie wiem:-D
no a widze że na komentowanie wszystkich spraw ci się zebrało...
no proszę..
i nie napisałam ze nie będę tu zaglądać, chyba musisz skorzystać z rad okulisty;-)
albo pokaż mi posta gdzie jest napisane "odchodze i nie wracam" albo gdzie to edytowałam :D

Ostatnia edycja:
Do góry