reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

POWRACAM!!! Coraz ciekawiej się tutaj robi więc nie chcę nic przegapić :-D
Pewnie jedne się ucieszą bądź nie, inne pewnie płaczą :-D:-D:-D
Ale jak to napisała kiedyś pewna mądra listopadówka to jest forum i udzielać się na nim może każdy .
Zaznaczam, że na żadną zaczepkę już nie zareaguję :cool:
Kamcia powróciła chociaż napisała (i chyba usunęła...) ze na BB nie będzie już siedzieć/zaglądać, po czym powróciła, więc co mi tam.
Między Klaudzią i Kamcią doszło do ostrej wymiany zdań :szok: szok...
Widzę, ze będziemy miały nowe moderatorki WSPANIALE!!!
Och kurczę ale jak widzę ze Dziunkę wkurzyłyście :szok::-D:eek:..........

Ps. Pewna mama zarzuciła mi ze się kłócę :confused::hmm: ale widzę, ze kłótnia i bez mojego udziału się odbyła więc chyba nie byłam taka najgorsza. Zauważyłam też, że kłotnie zaczynają się ciągle od tyhc samych Mamuś :confused2: ale co mi tam.

Za niektórymi to się nawet stęskniłam :tak:

dobrze,z e wócilaś ale dlaczego od razu tak napastliwie? Ja tu widzę raczeej zaczepkę z Twojej strony. Wystarczyło powiedzieć Dzień dobry

reklama
dobrze,z e wócilaś ale dlaczego od razu tak napastliwie? Ja tu widzę raczeej zaczepkę z Twojej strony. Wystarczyło powiedzieć Dzień dobry

Kilolek, napastliwie? Ależ skąd. Naprawdę! Widzisz to właśnie do siebie ma słowo pisane, ze można je różnie odczytać, przykro mi. Widzisz dlaczego posty Kam i Dziunki Cię nie zastanowiły? No ale cóż! Muszę się z tym pogodzić, ze niektóre mamy wyrobiły sobie o mnie takie a nie inne zdanie. Na tym kończę dyskusję z mojej strony!
Zacznę od początku

Dobry Wieczór listopadówki i dobranoc! ;D

Kilolek, napastliwie? Ależ skąd. Naprawdę! Widzisz to właśnie do siebie ma słowo pisane, ze można je różnie odczytać, przykro mi. Widzisz dlaczego posty Kam i Dziunki Cię nie zastanowiły? No ale cóż! Muszę się z tym pogodzić, ze niektóre mamy wyrobiły sobie o mnie takie a nie inne zdanie. Na tym kończę dyskusję z mojej strony!
Zacznę od początku

Dobry Wieczór listopadówki i dobranoc! ;D
No cóz ja zdanie na Twój temat miałam wyrobione zupełnie inne i teraz się dziwię raczej bo zupełnie nie pasuje do tego obrazu, który miałam do tej pory.
Ale wlaściwie co mnie mialo zastanowic i w którym poście? bo one raczej dużo piszą

No cóz ja zdanie na Twój temat miałam wyrobione zupełnie inne i teraz się dziwię raczej bo zupełnie nie pasuje do tego obrazu, który miałam do tej pory.
Ale wlaściwie co mnie mialo zastanowic i w którym poście? bo one raczej dużo piszą

Kilolku, po co cytować rzeczy, które mają zaśmiecać BB? Na BB ma być miło, prawda?
Ps. zdradź mi tajniki swojego Nicka? Bo z mężem od paru dni się zastanawiamy ;-)

Oj moje koffane kobitki... Po co te łapanie się za słówka, świat i bez tego jest skomplikowany. Ja wszystkie Was lubię jednakowo. Wiem, że jedne bardziej starają swoje zdanie mieć na wierzchu a inne nie... I dobrze, świat bez z tych różnić byłby nudny... Powiem Wam szczerze, że ja na live jestem uważana za pyskatą, jednak tu staram się nie wdawac w niepotrzebne dyskusje (choć nie powiem, czasem mnie mierzi). Jednak wiem, że my jesteśmy tu po to aby sobie pomagać a nie wytykać co się tylko da. Wiem, że mamy prawo mówić co myślimy, jednak ważniejsze od tego co mówimy jest to w jaki sposób to mówimy... Szkoda czasu na niesnaski...

reklama
Aza złapię Cię za słówko.. my tu piszemy...:-D:-D:-D

oczywiście żebyś nie pomyślała ze ja to złośliwie...:-)

No niech bedzie :-p Kolezanka... Wiem, wiem, ja w dyskusje staram się nie wdawac bo nie ma sensu, zawsze znajdzie sie ktoś kto nie odpuści. Na szczęście te kłótnie zawsze jakoś rozchodzą sie po kościach i mam nadzieję, że teraz też tak bedzie... :-)

Do góry