reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co robicie dzis na obiad...

reklama
papryka faszerowana mięsem mielonym z sosem pomidorowym

Emilka kotlet ziemniaki brokuły bo mielone coś kiepsko lubi ;-)

a ja dziś robiłam danie z woreczka karkówka z ziemniaczkami i cebulką tylko zamiast karkówki były polędwiczki-powiem krótko ŚREDNIE I RACZEJ NIE POLECAM bardzo słone jak dla nas.jedynie co mi się z tych woreczków podoba to kurczak ale z papryką tylko bo ziołowy już nie.

a ja dziś robiłam danie z woreczka karkówka z ziemniaczkami i cebulką tylko zamiast karkówki były polędwiczki-powiem krótko ŚREDNIE I RACZEJ NIE POLECAM bardzo słone jak dla nas.jedynie co mi się z tych woreczków podoba to kurczak ale z papryką tylko bo ziołowy już nie.

A ja uwielbiam te karkówke z woreczka i kurczaka w ziołach,robiłam juz kilka razy.

U nas dziś naleśniki chyba z serem .;-)

ja z woreczka nie robie nic, jedynie ryż:-p jakos wole natrualne przyprawy i sama sobie doprawic wole, ale może to takie moje 'zboczenie' bo gotujemy juz wsyztsko prawie wg diety Huberta, czyli Pieciu Przemian i unikam wselkich gotowców jak tylko moge.

u nas dzis poledwiczki wieprzowe + dla chętnych ziemniaki + nie wiem co jeszcze, ale pewnie fasolka szparagowa i moze jakas surówka

reklama
Ja jeszcze tych dań z przyprawami z torebek akurat nie robiłam, bo kurczaka to robię wg własnego przepisu, a karkówki to nawet nie miałby kto tu w domu zjeść:-p
Dzisiaj zjemy ogórkową z wczoraj, bo trochę zostało, zn. dzieciaki zjedzą, a później zrobię trochę pierożków z truskawkami i zjemy sobie ze śmietaną i cukrem:tak:

Do góry