reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
jestem dziewczynki :)
Anetka mnie odwiedziła,może Michaś teraz szybciej wyjdzie ,co by na spacerki razem chodzic z Julką :)
Ja tez mam takiego powera jak Vanilka-dzisiaj byłam w kiosku to normlanie po schodach to bieglam-duzo mi lżej niz w 9 meisiącu a jestem dopiero 6 dzień po cesarce.
Dzisiaj do nas przychodzi położna to się wypytamy o spacerki i inne takie -już bym chciałam gdzie sisc z wózeczkiem ,ale w poniedziałek idę na sciagnięcie szwów wiec do tego czasu postaram się jednak zwolnić bo normlanie energia mnie rozpiera.........................hehe.
I tylko jak wchodze na Bb to patrze czy ktoras juz nie urodziła-Atabe tweraz Twoja kolej!!!Niech już Jagódka wychodzi :)
Kilogramy mi lecą-juz mam tylko 4 kg do wagi sprzed ciązy,ale to luz-apetyt mam no ale karmię jednak to kalori chyba więcej potrzeba.
Juleńka większośc dnia przesypia ,ale w nocy troszkę dokazuje,ale póki co nei narzekam.Wazyla 3120 a taka kruszynka się wydaje-i nawet ubranka 56 ma niektóre za duze -najwiecej ubieramy pajacykow bo najwygodniej i moja mama jeżdzi w ich poszukiwaniu po sklepach bo wiekszosc mialam ubranek 62, a w tych by utonęła :)

reklama
to pewnie jak wroca to beda wyznania zakupoholiczek na odpowiednim watku :-) przy tweenie okazja sama wpada w raczki :-)

kama nie przejmuj sie. jak mowi niunia-twierdz ze mial byc murzynek albo odetnij spod-pod warunkiem ze to od spodu przypalilas

ja obejrzalam film-taki se...teraz czekam na Mka z dostawa papu :-) zamowilam sobie nektarynki (mam hopla na ich punkcie) i lody bakaliowe z lidla-mniam.jeszcze tylko tydzien i 4 dni i wstaje z tego loza bolesci. juz sie nie moge doczekac....

Do góry