Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

z ta golonka mnie rozbrajasz
fajnie ze kolorek wozyczka wybrany.gratki,gratki.

taka fajna radoscia powiewa z twoich postow,ze az milo czytac.dziewczyny maja racje motorek w dupe ci zapodali czy co?!
tak na serio juz nie bede malej przeganiac,wytrzymalam 9m-cy wytrzymam i kolejne 2 tygodnie.jutro wizyta zobaczymy jak sie sprawy maja.
u mnie przed oknami dalej ukłądają kostkę- huk niesamowity, można opipieć, już mam piesia zestresowanego-nie wie, gdzie się podziać
dzisiaj znowu sen o karmieniu piersią- chyba chłopczyka
a na chatę zrób wjazd i przemów trochę fachmanom do rozumu!!!
a poza tym to nadsypiaj w nocy, a nie grasuj tu po forum:-) ja też mam takie dziwne odczucia, bo jak kogoś spotykam i mówię, ze jeszcze 2 tyg, to widzę cofkę-że niby się rozmową podniecę i na ulicy zacznę rodzić
z tym zabezp wyrka swojego to myślałam od dawna i nawet kupiłąm ceratkę na tę okolicznosć, ale jakoś jej nie rozkładam- nie wiem na co czekam
a starości się nie bój- my będziemy tymi staruszakmi, które jeżdżą na rolkach i chodzą na dancingi 3 razy w tyg

emih w nowym lokum nie ma neta chyba?

. Ale nie w tym rzecz jakis czas teu no z 2lata temu pisalam sobie bloga i tam poznalam fajne osoby i byla taka jedna dziewczyna ktora tez opisywala swoje sytuacje o smierci mamy fajnym chlopaku jakiego miala i tez zaszla w ciaze i stracila tez dostala duzo wsparcia od nas trzymalysmy ja na duchu i wogole a co potem sie okazalo wszystko zmyśliła zabawila sie naszymi uczuciami i wogole nawet potrafila zdjecia wklejac ale czy to byla ona nie wiadomo. Od tamtego memontu przestałam pisac bloga no i stałam sie bardziej mniej ufna. Wiec niestety sa tacy ludzie i nic na to nie poradzimy wszyscy sa tutaj anonimowi.