Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć dziewczyny
Ja już po śniadanku, planów na dzisiejszy dzień brak... ale zaraz sobie pewnie coś wymyśle.
Wracając do tego spirytusu do pępka to idę z tym moim brzuchem do monopolowego tak???? kupuję spiryt wracam do domu i mieszam z wodą i już????
no ja tak zrobię własnie- tzn. wyślę chyba M po ten spiryta woda pamiętaj przegotowana:-)
. Potem rozcienczyc moga ci w aptece albo sama mozesz
ale bardzo sie ciesze 

dzieki
i potwornie mnie bola posladki przy chodzeniu a o obracaniu sie w lozku to nie ma mowy :-( Ktoras pisala o starej babie no to ja tez taka stara baba tlyko jak sie poloze do lozka i chce zmienic jakos pozycje to stara baba z polamana miednica sie robie 
Nie bede jednak pisac juz smutow starczy.
z jego 3 tyg sie smieje z tego ze ja jeszcze 3 tyg mniej mi do smiechu. Odkrylam ostatnio ze jednak z wielkim brzuchem mozna sobie zrobic pedicure ale uwaga !!! moze grozic wylamaniem nog ze stawow biodrowych
tak sie uparlam ostatnio i zrobilam. Zadne dolegliwosci konczacej sie ciazy nie byly w stanie przebic bolu w stawach 

-gdzieś wszystko wymiotło.

-aż mi sie chce wymiotować 

-mam nadzieję że tak.

:-)
:-)

tez nam sie najbardziej spodobal szaro-bialy wozek i taki wybraliscmy-choc nie moge tego czarnego przebolec...i khaki...cappucino tez byl ladny...i ten w kolka pistacjowe....ehhhhh-i znow sie zaczyna....:-) co do tej "czerwcowki"-to ja sienaucylam z przymruzeniem oka podchodzic do takich spraw. najpierw ja obejrzalam ze krotko na forum i od razu mi sie podejrzana wydala. nie wiem moze jestem nieczula ale nie potraktowalam jej powaznie...a nawet gdzyby...laska po takiej stracie na necie siedzi??? ehhhh....
:-) np zurek i bigos to bym sobie chetnie zjadla. o tej golonce wymarzonej nie wspominajac :-) 

hihihi-fajna mialas kochana pore na pisanie-odespij choc troche bo pewnie padasz. a objawy masz identyczne jak u mnie...
ja mysle ze to chyba juz normalne przed porodem 
zdrowka i staraj sie teraz nie urodzic
z ta mysla zakupilam tego sporo
mam nzdeieje ze nastroje u ciebie lepsze przy koncowce. tez kupie to urzadzenie chicco.
ja nei moge patrzec na jedzenie, jak zjem juz to zaraz mdli i kibelek albo zgaga jakas sie ostatnio przyplatala
a m ciagle tylko pilnuje jadlas? alez sie trzeba naklamac ostatnio
bo gin kazal 10 dkg przynajmniej miesa albo ryb
a mnie nic nie podchodzi kompletnie sniadanie jakos jestem w stanie zmeczyc i tyle. Nawet jak zlapie smaka na cos to jak juz mam w rekach ze tak powiem to odkladam bo juz mi sie nie chce. Podziwiam wszystkie z apetytem
a ja teraz mam meeega rzeczy do zrobienia ...mleko sciagnac ,toalete zaliczyc ,sniadanie jakies zapodac ,drugie dziecko zbudzic ubrac ,sniadanie zrobic ,ogarnac chalupe ,potem tygrys wstanie i szykowanie do wyjscia godzinne .........no wiec mniejwiecej tak to do poludnia u mnie teraz wyglada
Ale najpierw coooo musialam wejsc na BB:-)
Ale sie ciesze zes wrocila :-)brak Ciebie tutaj bylo baaardzo !!!rozgosc sie po raz drugi :-)No i masz racje nic sie nie zmienilo ..dalej marze o piwie,faji no i doszedl dziki sex 
narzekac zawsze na cos mozna tylko cholera czasu brak na to gg 
ale fajnie ehhh 
no własnie nie ma mi kto narzekać na brzucha i inne rzeczy na gg -pospieszyłaś się za bardzo
ale Ciebie się fajnie czyta- tyyyyle energii i zapału!!!
Vanilka hahaha ja optymistka- to już chyba faktycznie końcówka tej ciąży skoro tak się zmieniłam![]()
no własnie nie ma mi kto narzekać na brzucha i inne rzeczy na gg -pospieszyłaś się za bardzo
ale Ciebie się fajnie czyta- tyyyyle energii i zapału!!!
Ashika mnie od wczoraj znowu mdli![]()
dziewczyny powodzenia na wizytach
a gdzie się emih zapodziała??
i widze zmiane !