Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny
Ja już po śniadanku, planów na dzisiejszy dzień brak... ale zaraz sobie pewnie coś wymyśle.
Wracając do tego spirytusu do pępka to idę z tym moim brzuchem do monopolowego tak???? kupuję spiryt wracam do domu i mieszam z wodą i już????
no ja tak zrobię własnie- tzn. wyślę chyba M po ten spiryta woda pamiętaj przegotowana:-)
. Potem rozcienczyc moga ci w aptece albo sama mozesz
ale bardzo sie ciesze 

dzieki
i potwornie mnie bola posladki przy chodzeniu a o obracaniu sie w lozku to nie ma mowy :-( Ktoras pisala o starej babie no to ja tez taka stara baba tlyko jak sie poloze do lozka i chce zmienic jakos pozycje to stara baba z polamana miednica sie robie 
Nie bede jednak pisac juz smutow starczy.
z jego 3 tyg sie smieje z tego ze ja jeszcze 3 tyg mniej mi do smiechu. Odkrylam ostatnio ze jednak z wielkim brzuchem mozna sobie zrobic pedicure ale uwaga !!! moze grozic wylamaniem nog ze stawow biodrowych
tak sie uparlam ostatnio i zrobilam. Zadne dolegliwosci konczacej sie ciazy nie byly w stanie przebic bolu w stawach 

-gdzieś wszystko wymiotło.

-aż mi sie chce wymiotować 

-mam nadzieję że tak.

:-)
:-)

tez nam sie najbardziej spodobal szaro-bialy wozek i taki wybraliscmy-choc nie moge tego czarnego przebolec...i khaki...cappucino tez byl ladny...i ten w kolka pistacjowe....ehhhhh-i znow sie zaczyna....:-) co do tej "czerwcowki"-to ja sienaucylam z przymruzeniem oka podchodzic do takich spraw. najpierw ja obejrzalam ze krotko na forum i od razu mi sie podejrzana wydala. nie wiem moze jestem nieczula ale nie potraktowalam jej powaznie...a nawet gdzyby...laska po takiej stracie na necie siedzi??? ehhhh....
:-) np zurek i bigos to bym sobie chetnie zjadla. o tej golonce wymarzonej nie wspominajac :-) 

hihihi-fajna mialas kochana pore na pisanie-odespij choc troche bo pewnie padasz. a objawy masz identyczne jak u mnie...
ja mysle ze to chyba juz normalne przed porodem 
zdrowka i staraj sie teraz nie urodzic
z ta mysla zakupilam tego sporo
mam nzdeieje ze nastroje u ciebie lepsze przy koncowce. tez kupie to urzadzenie chicco.
ja nei moge patrzec na jedzenie, jak zjem juz to zaraz mdli i kibelek albo zgaga jakas sie ostatnio przyplatala
a m ciagle tylko pilnuje jadlas? alez sie trzeba naklamac ostatnio
bo gin kazal 10 dkg przynajmniej miesa albo ryb
a mnie nic nie podchodzi kompletnie sniadanie jakos jestem w stanie zmeczyc i tyle. Nawet jak zlapie smaka na cos to jak juz mam w rekach ze tak powiem to odkladam bo juz mi sie nie chce. Podziwiam wszystkie z apetytem
a ja teraz mam meeega rzeczy do zrobienia ...mleko sciagnac ,toalete zaliczyc ,sniadanie jakies zapodac ,drugie dziecko zbudzic ubrac ,sniadanie zrobic ,ogarnac chalupe ,potem tygrys wstanie i szykowanie do wyjscia godzinne .........no wiec mniejwiecej tak to do poludnia u mnie teraz wyglada
Ale najpierw coooo musialam wejsc na BB:-)
Ale sie ciesze zes wrocila :-)brak Ciebie tutaj bylo baaardzo !!!rozgosc sie po raz drugi :-)No i masz racje nic sie nie zmienilo ..dalej marze o piwie,faji no i doszedl dziki sex 
narzekac zawsze na cos mozna tylko cholera czasu brak na to gg 
ale fajnie ehhh 
no własnie nie ma mi kto narzekać na brzucha i inne rzeczy na gg -pospieszyłaś się za bardzo
ale Ciebie się fajnie czyta- tyyyyle energii i zapału!!!
Vanilka hahaha ja optymistka- to już chyba faktycznie końcówka tej ciąży skoro tak się zmieniłam![]()
no własnie nie ma mi kto narzekać na brzucha i inne rzeczy na gg -pospieszyłaś się za bardzo
ale Ciebie się fajnie czyta- tyyyyle energii i zapału!!!
Ashika mnie od wczoraj znowu mdli![]()
dziewczyny powodzenia na wizytach
a gdzie się emih zapodziała??
i widze zmiane !