atabe
Fanka BB :)
haj dziewczyny:-) śpicie ? rodzicie ?karmicie? czy co robicie?
ja jadę koło południa na ktg, ale nie spodziewam się że coś wykaże- od wczoraj cisza.......a miałam dziś urodzić i co i co
dzamena to szybkiego powrotu do zdrowia!...matko ale Ci się trafiło na tą końcówkę.....
malewa ale sobie porę wybrałaś do pisania
ale ja tez się obudziłam o 3 i spać już nie mogłam, a to może ty mnie kiedyś odwiedzisz
wybiło mi dziś 39 tygodni.....................

ja jadę koło południa na ktg, ale nie spodziewam się że coś wykaże- od wczoraj cisza.......a miałam dziś urodzić i co i co

dzamena to szybkiego powrotu do zdrowia!...matko ale Ci się trafiło na tą końcówkę.....

malewa ale sobie porę wybrałaś do pisania
ale ja tez się obudziłam o 3 i spać już nie mogłam, a to może ty mnie kiedyś odwiedzisz
wybiło mi dziś 39 tygodni.....................
A wstać musiałam wcześnie bo jakąś ofertę mam zrobić, dwa lodówka pusta, trzy do ikea mi się zachciało a w południe teściowa z córa szwagierki i teściem przyjeżdża, on zgrabiać trawę a my pogaduszki
Też bardzo miłe to małżeństwo
nie podobaja mi sie te wszystkie objawy...
porozmawialam sobie jednak wczoraj z moim synem w brzuchu i wytlumaczylam mu jak czlowiekowi ze co najmniej do niedzieli zeby jeszcze poczekal bo ja naprawde zamierzam zjesc ta golonke w weekend i ruszyc zad gdzies na powietrze. a potem niech juz robi co chce-hulaj dusza piekla nie ma...narazie jest grzeczny. byle sie nie obrazil i potem nie siedzial w becku w nieskonczonosc ;-) ide was poczytac i wypic pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyszna kawke. mniam :-)