reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Agnieszka gdybym mogla to bym Ci przeslala mini ptysie z kremem budyniowym jakie upolowalam.

Misia trzymaj sie w pracy. Ja ze swojej wychodze za godzinke. Tez po 8 godzinach. Ide sobie zrobie kanaple bo mnie mdli od slodkiego. :rofl2:

reklama
Witajcie:happy::happy::happy:

Wczoraj Wacek jak wracał z pracy przywiózł moje siostry do Nas, bo chciały trochę rzeczy pożyczyć na wyjazd i dziś rano musieliśmy się szybko zbierać, bo Agata musiała być na 9:00 w Gliwicach na praktykach:tak::tak::tak: my pojechaliśmy do mojej mamy, zjedliśmy mleczko i pojechaliśmy na zakupy do Tesco (Babcia kupiła Bartusiowi 2xbody takie z troszkę dłuższymi nogawkami -> fajna promocja 2 szt. za 11 zł, a materiał super i jeszcze 5xskarpetki, bo na Bartusia już wszystkie za małe:szok::szok::szok:):-D:-D:-D Bartuś cały czas spał i jak doszliśmy do kasy to mój tato mówi, że Go weźmie na dwór:sorry::sorry::sorry: my z mamą wielkie gały, bo tato jest taki, że nie weźmie Bartusia na ręce, bo się boi i ponoć nas też nie brał na ręce jak byłyśmy małe, ale chyba ten typ tak ma:crazy::crazy::crazy: potem podskoczyliśmy jeszcze do Biedronki i potem na obiadek:-D:-D:-D po obiadek pojechaliśmy załatwić catering, a potem na działkę pomóc tacie rozłożyć takie zadaszenie nad stołem, bo sezon grillowy rozpoczynają w sobotę imieninami taty i urodzinami Agaty:-):-):-) potem do mamy, zaś mleczko i do domku i teraz Bartuś śpi jak zabity:-):-):-)

Mama Sówka ale mieliście intensywny dzień. Ja za to dzisiaj będę mieć intensywny dzień. Musze po pracy biegiem na pociąg bo Dzień ojca i muszę tatę i teścia odwiedzić. Mam nadzieje ze będę miała w miarę wolny dzień w pracy i uda mi się wcześniej wyjść.

Hejcia :-)
Ja dziś i jutro mam wolne :-) W piątek do pracy, ale za to weekend wolny :-)
My dalej jesteśmy w trakcie rozwożenia zaproszeń ;-)
Ale zła jestem bo dzisiaj zimno i nie ma słońca:wściekła/y:
Macie jakieś plany na weekend? Bo my chyba skoczymy z Przyjaciółmi do kina na noc ze Zmierzchem :-) 3 części na raz z najnowszą :-)

Misia89 - jeju jeju, nawet nie wiedziałam, że kolejna cześć "Zmierzchu" wychodzi! Juz i tak mam zaległości, bo poprzednią cały czas mam na dysku i jeszcze nie oglądnęłam :sorry2: Ale jeszcze trochę i urlop, a wtedy nadrobię zaległości :-D No i i tak najbardziej nie mogę doczekac sie czwartej części :-D No i powodzenia w rozwożeniu zaproszeń - ja pamiętam to jako jedną z cięższych rzeczy do zrobienia przed ślubem - z jednej strony przyjemne, ale z drugiej bardzo bardzo męczące - były dni, ze na przykąłd w 3 różne miejsca jechaliśmy, wszędzie "trzymano nas" po kilka godzin i jak wracałam do domu to po prostu padałam :tak:

KrolowaFal - ale kochana Córka z Ciebie! I Tata i Tesć pewniebędą zachwyceni :-) Ja życzenia składałam telefonicznie :-) No, poza Mężem, którem w imieniu Stasia nakupiłam słodyczy - niech korzysta z pierwszego prawdziwego dnia ojca :-D W sumie już w zeszłym roku świetowaliśmy dzień ojca, ale Synus wtedy był jeszcze małym robaczkiem w brzuszku ;-)

Mama Sówka:) - oj intensywnie żyjesz :-) Fajnie, ze masz taki super kontakt z Rodzinką :-) Ja na urlop jadę na miesiac do Rodziców (będziemy u Nich mieszkac) - i tak jak nad życie Ich kocham, to jak zawsze trochę sie tego boję - mam wrażenie, że zawsze jak jetem u Nich długo to Oni podejmują za mnie wszystkie decyzje i planuja w moim imieniu dni - pewnie przesadzam, ale zazwyczaj po 2 tygodniach już najchętniej bym wracała do domu ;-) No a potem po powrocie i tak tęsknię :cool2: Co do body, to taki fason najbardziej w tej chwili lubię - jesli mówisz o czymś w tym stylu :
Frugi%20swashbuckler%20rompera.jpg
04(11).jpg

Ja strasznie duzo ubranek kupiłam w Stanach jak jeszcze byłam w ciąży (na promocjach całkiem tanio można tam rzeczy pokupować) i takie właśnie ubranka z krótkimi rękawkami i nogawkami i dodatkowo na całej długości rozpinane to są sprzedawane jako piżamki - a Staś w nich chodzi na codzień, bo są tak wygodne :-D Podobnie z piżamkami z krótkim rękawkiem i nogawkami - są tak ładne, że też uzywamy ich jako codziennych ubranek :-)
gp740796-00qlv01.jpg
gp740831-00qlv01.jpg
gp740801-00qlv01.jpg
button_quicklook_launcher_down.gif

Fajnie wiedzieć, że w TESCO można cos podobnego dostac - pewnie wybierzemy się w takim razie na zakupy :-)

Superowego wieczoru wszystkim zyczę! :-D No i ... o kolejny dzień jestemy juz bliżej Dzidziusiów :-) [ja postanowiłam iść na dietę - ale kurcze jak zawsze poczatek jest najtrudniejszy i póki co odkładam to z dnia na dzień, ale mam nadzieję, że szybko mi się uda "wystartować"]

reklama
KrolowaFal - ale kochana Córka z Ciebie! I Tata i Tesć pewniebędą zachwyceni :-) Ja życzenia składałam telefonicznie :-) No, poza Mężem, którem w imieniu Stasia nakupiłam słodyczy - niech korzysta z pierwszego prawdziwego dnia ojca :-D W sumie już w zeszłym roku świetowaliśmy dzień ojca, ale Synus wtedy był jeszcze małym robaczkiem w brzuszku ;-)

Przykro mówić ale mój tata a dokładnie moi rodzice się na nas wypieli...

Poza tym u mnie dzisiaj szaro i buro i mam denny humor... :-(

Do góry