reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hej dziewczyny
Przepraszam ,ze sie nie udzielam na BB ale jakos weny nie mam jakas deprecha mnie wzieła :-( Ale czytam Was :tak:regularnie pozdrawiam Was serdecznie i dobrej nocy .

reklama
Fler co sie stalo? Depresja z jakiegos konkretnego powodu czy tak po prostu?

Ja padam na nos. Ide do mezusia zeby mnie po przytulal. Tak doslownie bo mam @ i nie ma co liczyc na wiecej.

Witam porannie. Dzisiaj mam dzień dziadowski. Czuje się tragicznie, plecy mnie bolą od @ i w ogóle jestem połamana... :-(

KrólowaFal współczuję @ też nie lubię tych dni ale trzeba to przeżyć,zażyj jakiś środek przeciw bólowy i będzie ok:)

Witam się wtorkowo,u mnie upały,czekam na kuriera ma dostarczyć mi torebkę którą zamówiłam przez internet:)

Agnieszka niestety to jest taki ból ze na niego nic nie działa. Poza tym ja nie mogę brać prochów bo na paracetamol jestem uczulona a od ibuprofenu rozwala mi żołądek. Dlatego biorę tylko wtedy kiedy już jest koniec świata z bólem. No i niestety bede znowu musiała wyjść z pracy i nosić dokumenty po mieście. A miałam nadzieje ze dzisiaj się uda...

Do tego marzy mi się ciastko z kremem...

Agnieszka niestety to jest taki ból ze na niego nic nie działa. Poza tym ja nie mogę brać prochów bo na paracetamol jestem uczulona a od ibuprofenu rozwala mi żołądek. Dlatego biorę tylko wtedy kiedy już jest koniec świata z bólem. No i niestety bede znowu musiała wyjść z pracy i nosić dokumenty po mieście. A miałam nadzieje ze dzisiaj się uda...

Do tego marzy mi się ciastko z kremem...

To może wybierz się do ginekologa a na pewno coś poradzi na tak silne bóle.

Ja bym wchłonęła eklera mniamiii...:)

Ginka dała mi hormony ale i one przestają powoli działać. Jedynym lekarstwem jest dzidzia.

A co do eklerka to chyba zaraz skocze do sklepu i zobaczę czy mają...

reklama
JA uwielbiam najbardziej Lays paprykowe :-)

Jejciu Dziewczyny co to będzie jak będziemy zafasolkowane i będziemy miały zachcianki :szok:
Mój to mi cały czas mówi, że jak ja teraz mam takie zachcianki to on się chyba wyprowadzi jak będziemy czekać na dzidziusia :-D:-D:-D

Lecę dziewczyny na 8 godzin do robotki... Może przeżyje :-( Papa i do wieczorka albo do juterka!!

Do góry