reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

Hej dziewczynki. Dziękuje za trzymanie kciuków za mnie. Udało mi się. Zaliczyłam. W sumie przez weekend zaliczałam 6 przedmiotów. 4 wiem że zaliczyłam a 2 czekam na wyniki. Jak te 2 zaliczyłam to mam już wszystko z głowy. Tylko wpisy. :rofl2:

Przed chwilą zachciało mi się słodkiego, kupiłam sobie Bueno i teraz mi nie dobrze :crazy:

U nas paskudna pogoda. Dzisiaj idę z mamą na szaber po sklepach bo w niedziele mam oficjalną okazję a nie mam się w co ubrać. Cholernie mi się nie chce bo chyba właśnie moje plamienia przemieniły się w regularną @. Poza tym ja nie lubię chodzić po sklepach w poszukiwaniu ciuchów. Co tam u was dziewczynki? Jak tam poniedziałek??

reklama
Ojejjjjj :-) Witam Was Dziewczyny Kochane! Dlugo mnie nie bylo, ale wczoraj w nocy wrocilismy z dzialeczki a wczesniej mialam mnostwo spraw zwiazanych ze slubem :-)
Mialam przymiarke sukni i jak sie okazuje trzeba bylo tylko skrocic bo jest jak na mnie szyta :-)Kupilam dodatki i jest super :-) Czeka mnie jeszcze jedna przymiarka na 2 tygodnie przed slubem. Poza tym zaczelismy rozdawac zaproszenia :-)

Dzisiaj przenosze sie do Mamy bo jak pisalam wczesniej postanowilismy te 2 miesiace przed slubem zyc w czystosci i zaraz bedziemy spisywac protokol i zapowiedzi :-)

Ciesze sie ze zrobilo sie tu tak tloczno:-)
Razem z Moim Kochanym coraz bardziej pragniemy miec malenstwo i nie mozemy sie juz doczekac rozpoczecia staran.
Jak ktoras z Was napisala prawdopodobnie po slubie przestaniemy sie zabezpieczac i "bedzie co bedzie " dopiero potem dokladne obliczania...

Pozdrawiam Was i juz teraz planuje zagladac do Was codziennie:-) Buziaczki!!

P.S. Witam nowe staraczki :-) :-D

Udało mi się. Zaliczyłam.

kupiłam sobie Bueno :crazy:

KrólowaFal no to super, że zaliczyłaś:-):-):-) ja ostatnio mam ochotę na Bueno, ale białe, ale co jestem w sklepie to zapominam:eek::eek::eek:

Mialam przymiarke sukni

Misia super, że suknię masz już wybraną:tak::tak::tak: trzymam kciuki za staranka:-):-):-)

W ogóle ostatnio uzależniłam się od Lay's pieczonych prosto z pieca solonych i teraz to już zwykłych chipsów nie zjem, bo są dla mnie za tłuste:sorry::sorry::sorry:

Mama Sówka:) slicznego masz Maluszka tak przy okazji :-)
A ja nie probowalam tych chipsow, rzeczywiscie sa mniej tluste? Musze sprobowac. Ja tez mialam taki moment, ze tylko bueno jadlam a teraz napadlo mnie na bounty ;-)

reklama
Do góry