Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
u nas niedziewczyny a czy to prawda ze Viburcol jest na recepte!?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas niedziewczyny a czy to prawda ze Viburcol jest na recepte!?
u mnie problem jest jedynie na targu w dzień targowy. Ludzi tłum a uliczki dosyć wąskie między straganami.A tak z innej beczki czy u was też jest taki problem z robieniem zakupów z dzieckiem w wózku(spacerówka) dopiero teraz zwróciłam uwagę do jak niewielu sklepów mogę wejść z wózkiem.To dla mnie wielkie utrudnienie bo zamiast kupować tam gdzie taniej czasem muszę kupić tam gdzie mogę wejść, SZOK![]()
Martynka od dziś stoi na nóżkach.
Tzn to jest tak: ona siedzi, daję jej moje dłonie, ot tak, a ta Cwaniara dziś się podniosła i tak stała trzymana na sztywnych nóżkach i absolutnie nie chciała zmienić pozy![]()
Moja sama też nie siada, chyba, że podparta o coś to owszem.BRAWO, mój leniuszek daleko w tyle jeszcze sam nie siada.