reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

dupki olej nic już bidulko nie poradzisz...
inna pracę ci zaproponowali?? a może inną płacę??
pracę, placa ta sama

fatty to pufa taka worek sako :D a karcher to myjka cisnieniowa :D

kilolku ty to wiecznie pod górkę ;/
bo aj ofiara jestem. Bałam się wszystko rzucić i zacząć od nowa a teraz nawet nie estem w tym samym miejscu co bylam tylko się cofam. W zycu nie podjęlam dobrej decyzji jeśli chodzi o prace. Zawsze trafiam kulą w plot grrr. Normalnie nastepnym razem to sonde na forum przeprowadze, bo sama na pewno źle zdecyduję

reklama
Mary_mary GENIALNE, mój małż ma chyba największe pudełko nicości wśród mężczyzn

Gawit - fajnie że jesteś spowrotem

Dziś rano zadzwonił do mnie mój dyrektor i napomknął w rozmowie że dzien wcześniej próbował się ze mną skontaktować ok 15 a mnie nie było już w pracy a ja głupia nie umiałam mu powiedzieć że cyckiem karmię i dlatego kończę o 14.00 :zawstydzona/y:

...... Normalnie nastepnym razem to sonde na forum przeprowadze, bo sama na pewno źle zdecyduję

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DPADLAM ZE SMIECHU:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Martolinka a Ty co ????? co to za dół??

Gawit witamy i pozdrawiamy no i pamietamy

ulenka ja to bym na twoim miejscu najpierw przeprosile te dziewczyny ktore obrazilas, slownie tzn doslowniw, ale co ja cie bede pouczac to twoja sprawa w koncu

Ja po pracy szybko po pawelka potem na basen i po basenie wybralismy sie na festyn z okazji dnia ojca i mlody zadowolony w chuscie wszystko widzial. Ja chyba bylam wytykana palcami bo jako jedyna mialam chuste, masa dzieci, pelno piachu, wozkami ciezko pod gore a nam bylo bardzo dobrze, wygodnie i cieplo. Pawelek dostal wiatraczek i jest przeszczesliwy, mama watę :-pmniaaaam. Wrocilismy o 22 i maly nawet dosc szybko zasnal bez placzu. Dwie godziny po czasie, moze dluzej pospi...... Jeszcze dwa dni pracy i WOLNE!!!!!!

Dziewczyny czy wy wszystkie juz w spacerowkach, czy ktoras jeszcze w gondoli wozi?
Coraz częściej widuję dzieci siedzące w gondolach, bez pasów, bez niczego! Aż serce się kraje jak sobie pomyślę co może się stać :szok:

Dziewczyny czy wy wszystkie juz w spacerowkach, czy ktoras jeszcze w gondoli wozi?
Coraz częściej widuję dzieci siedzące w gondolach, bez pasów, bez niczego! Aż serce się kraje jak sobie pomyślę co może się stać :szok:

a ja widuję w spacerówkach nie przypięte pasami.....

my spacerówka

W spacerowce chociaz ta poręcz masz... ja zapinam Asię całymi pasami, a jak chce posiedzieć a pasy jej nie pozwalają to zdejmuję te z ramion, ale tylko wtedy gdy ja siedzę obok niej. ostatnio mi tak się przechyliła że te same dolne pasy by nie pomogły chyba:szok:

my juz 3 miesiące w spacerowce i choć nie siedzi, zapinam psy (chociaz nie lubi)

My też w spacerówce ale muszę sie przyznać, że czasem pasy zapinam a czasem nie. Wszystko zależy od tego jaki mały ma dzień. Jesli tylko siedzi a właściwie półleży spokojnie to nie zapinam ale jeśli kombinuje to zaraz pasy idą w ruch...

reklama
U mnie Asia może leżeć cichuteńko i nieruchomo a tu nagle pies przebiegnie czy auto przejedzie i już siedzi z głową wywieszoną za wózek byleby tylko to dojrzeć:-D sekunda dosłownie.

Do góry