reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

ja nie zawsze zapinam małą:sorry2:oczywiscie o spacerówce mowa

jak wiem że jest marudna no to jak będę chciała ją zapiąć to by mi się rozwrzeszczała
wolę wtedy żeby się zajęła zabawą ... niż męczyc ja pasami i zero swobody;-)

reklama
U mnie Asia może leżeć cichuteńko i nieruchomo a tu nagle pies przebiegnie czy auto przejedzie i już siedzi z głową wywieszoną za wózek byleby tylko to dojrzeć:-D sekunda dosłownie.
Marika wyskoczyłaby z wózka na widok gołąbka :) bez pasów nie da rady... Poza tym ona nawet przez sen nie przestaje się wiercić

Dla mnie to standard tak jak zapinanie dziecka pasami w aucie. Nie ma że nie, wolę żywe/zdrowe dziecko i nie chcę ryzykować upadku na głowę. Asia jeszcze nie poczuła swobody bez pasów w wózku czy foteliku więc nie ma przeciwko czemu protestować;-) zresztą, niechby nawet się darła.

U mnie Asia może leżeć cichuteńko i nieruchomo a tu nagle pies przebiegnie czy auto przejedzie i już siedzi z głową wywieszoną za wózek byleby tylko to dojrzeć:-D sekunda dosłownie.

Oj, to mój nie... Jak ma dzień na leżenie to ewentualnie głową poruszy... Jeszcze nigdy mi się nie wychylił, choć wiem, że kiedyś będzie ten pierwszy raz :-)

Oj, to mój nie... Jak ma dzień na leżenie to ewentualnie głową poruszy... Jeszcze nigdy mi się nie wychylił, choć wiem, że kiedyś będzie ten pierwszy raz :-)
Przypomina mi to 2-3 miesięczną Marikę. Ach co to były za czasy kiedy potrafiła wpatrywać się pół godziny w czerwone kółko

moja się tam wychyla... ale drzeć się jej nie dam;-)
oczywiście jest do mnie ustawiona przodem więc widzę co i jak... nieraz to się całkowicie do tyłu wychyla np jak chciała zobaczyć fale bijące o brzeg:-D
tu jeszcze aż tak nie widać...ale czasem się wychyla bardziej

Załączniki

• DSC04460.jpg
    DSC04460.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC04462.jpg
    DSC04462.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Dziewczyny czy wy wszystkie juz w spacerowkach, czy ktoras jeszcze w gondoli wozi?
Coraz częściej widuję dzieci siedzące w gondolach, bez pasów, bez niczego! Aż serce się kraje jak sobie pomyślę co może się stać :szok:

Ja mam 2w1 i Powiem ci że mały ma sobie oparcie i sam sobie w tym wóżku bez pasów siedzi nie opiera sie i pasami nie jest zapięty:zawstydzona/y: chyba widziałaś na nk zresztą zdjęcia .

Teraz kupuje spacrówke NARESZCIE tylko boję ze beda mu pasy przeszkadzac i bedzie ciagle chciał sobie siedziec po swojemu a nie opierac sie.

Do góry